Взуття 2018-2019: чотири гарячих тренди

Взуття 2018-2019: чотири гарячих тренди

Коли відбувається зміна сезону, в наших шафах обов'язково проводиться оновлення. І особливо важливим в даному випадку є підбір якісного та надійного взуття.

Чим же порадувати свої ніжки восени та майбутньою зимою?

Про основні тренди і тенденції в світі взуття нам повідав популярний в Україні інтернет-магазин взуття Estro. Наведені нижче стильні підказки обов'язково допоможуть вам у виборі стильної пари.

Орієнтація — каблук

Особливу увагу в новому сезоні дизайнери приділили каблуку. Як тільки не вправлялися вони у його створенні. На подіумах зустрічалися конусоподібні, циліндричні та навіть скошені підбори. Вибираючи собі пару на осінь, намагайтеся обрати найбільш оригінальну форму, що дозволить вам виглядати стильно і злегка епатажно. Бути модною не заборониш!

Битва шкарпеток

А ось щодо шкарпеток дизайнери так і не дійшли єдиної думки. В результаті частина з них представила взуття з гострими носками, а решта згадали тренд 90-х і 2000-х та випустили моделей, на ногах яких красувалися черевики з тупими носками.

Варто зауважити, що перший варіант у поєднанні зі шпилькою являє собою ідеальне доповнення для суконь, спідниць та класичних брюк. А ось взуття з тупим носком виглядає дещо грубувато, тому гармонійно виглядатиме з джинсами різних видів.

Модні принти

Дуже актуальними в новому сезоні стали принти. Найбільш трендовими вважаються:

  • клітинка;
  • "гусяча лапка"
  • анімалістичний принт.

І хоча взуття в такому виконанні виглядає досить оригінально, стилісти закликають сміливо використовувати його для створення повсякденних образів. Найпростішим у застосуванні в даному випадку є звіриний принт. Чорно-білі туфлі "зебри" або леопардові чобітки, напевно, чудово впишуться у ваш гардероб. Зміїний принт також досить практичний у застосуванні.

Тренд №1

Найбільш трендовим взуттям сезону осінь-зима 2018-2019 можна сміливо назвати ботфорти. Причому на подіумах було представлено величезну кількість їх варіацій — від тканинних панчіх до класичних шкіряних моделей з широкою халявою. Їх висота теж стала приводом для експериментів. Деякі ботфорти доходили до стегна довгоногих моделей.

Вибір взуття — це завжди заняття індивідуальне. Однак модні тенденції допомагають звузити коло моделей, серед яких слід знайти свою ідеальну пару. Тому обов'язково цікавтеся трендами, перш ніж почати пошук взуття в улюбленому інтернет-магазині.

Наступна публікація