220 Volt знизив ціни на глибинні насоси малого діаметру

220 Volt знизив ціни на глибинні насоси малого діаметру

Онлайн-магазин 220 Volt запустив дисконтну акцію, яка поширюється на глибинні насоси ТМ NEEDLE для свердловин малого діаметру. У магазині відзначили, що акція активна до останньої одиниці на складі 

З переліком акційних товарів можна ознайомитися ТУТ.

Занурювальні насоси NEEDLE відцентрового типу розроблені під свердловини з внутрішнім діаметром обсадки від 80 мм. Вони використовуються для нормалізації тиску у водних магістралях загального призначення і зрошувальних системах. Призначені для чистої холодної (до +35 градусів Цельсія) води з дрібнофракційними домішками (в тому числі піску), концентрація яких не перевищує 120 г на куб. м. Глибина занурення обмежена відміткою 80 м. Продуктивність модельного ряду — до 6 куб. м на годину (100 л/хв.).

Електричні характеристики:

  • фазність — 1;
  • номінальна напруга — 220 В;
  • потужність — 0,55 ... 1,5 Вт.

Особливість насосного обладнання NEEDLE — великий ресурс циклів включення-виключення. Експлуатаційний показник — 200 запусків на годину. Виробник передбачає гарантійні зобов'язання на протязі 24 місяців. Вони включають одноразовий ремонт і навіть заміну вузлів, які відмовили через неправильну експлуатацію.

Насоси встановлюються як самостійні одиниці, а також в системах управління водопостачанням з механічним або електронним контролером.

Серед аналогічного за параметрами і специфікації обладнання насоси NEEDLE коштують дешевше.

Уточнити наявність акційного товару, підібрати пристрої під конкретні умови експлуатації можна за телефонами, вказаними на сайті 220volt.com.ua, або за допомогою кнопки "Передзвоніть мені".

Довідка:

220volt.com.ua — інтернет-магазин компанії "Комел Електро", який спеціалізується на електротехнічній продукції і супутніх послугах з 1996 року. В асортименті компанії — продукти для побутових споживачів, виробництв, торгово-офісних потреб, сільського господарства, житлово-комунального господарства.

Компанія пропонує рішення для тепло- і електропостачання (в тому числі автономного та альтернативного), для подачі і відведення води, зварювальні агрегати, контрольно-вимірювальні пристрої та інші супутні товари. "Комел Електро" — офіційний дилер і партнер виробників, продає сертифіковане обладнання з "білою" гарантією. Фахівці компанії проводять обов'язкові передпродажні випробування техніки.

Крім торгової діяльності компанія здійснює монтаж, сервісне обслуговування обладнання та модернізацію електричних мереж.

Контакти:

Київ, вул. Бальзака, 4, оф. 145Б

(067) 134-79-93 (063) 343-04-30

220volt.com.ua

info@220volt.com.ua

Наступна публікація