7 причин змінити iPhone 7 на iPhone 7 Plus

7 причин змінити iPhone 7 на iPhone 7 Plus

Дізнайтесь, чим iPhone 7 Plus кращий за рядовий сьомий айфон.

Як тільки компанія Apple почала виробляти смартфони з приставкою "Plus", багато покупців зіткнулися з непростою дилемою. Зрозуміти шанувальників "яблучної" техніки нескладно: мова йде не тільки про різницю в габаритах. Чим же iPhone 7 Plus кращий за рядовий сьомий айфон?

1. Екран і розподільна здатність

iPhone 7 Plus має перевагу в 0,8 дюйма в плані розмірів екрану. Розподільна здатність меншого смартфона — 1334x750, версія Plus може похвалитися 1920x1080. Екран 4,7" у 2017 році навіть візуально сприймається як пережиток минулого, та й зручність користування 5,5-дюймовим апаратом у рази вища. Судячи з відгуків про смартфон Apple iPhone 7 в https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-7/, забезпечує він куди більш чітке і яскраве зображення.

2. Детальний перегляд фотографій

Критики можуть говорити, що дворазовий зум-об'єктив марний в умовах слабкого освітлення. Однак ніхто не сперечатиметься з тим, що розробники додали в Plus функціональний інструмент для створення колоритних фото. Як бонус — робота 2х-об'єктива в режимі відеозйомки.

3. Додатковий гігабайт оперативної пам'яті

Любителі 3D-ігор і монтажу відео напевно помітять, що "плюсова" версія працює набагато швидше.

4. Збільшена ємність акумулятора

Ця перевага здебільшого використовується для забезпечення роботи екрану, але якщо власники стандартних моделей iPhone змушені запасатися power-банками і постійно носити з собою зарядний пристрій, то власники версій "Plus" можуть сміливо витрачати заряд на спілкування.

5. Покращений стереозвук на зовнішніх динаміках

Навіть без спеціальних тестів можна зрозуміти, що звучання iPhone 7 Plus на порядок якісніше, ніж у молодшого побратима. Класична версія смартфона все ж не дотягує в плані стерео.

6. Використання в ландшафтному режимі

У молодшій версії iPhone 7 багато додатків працюють тільки в портретному режимі. Власникам iPhone 7 Plus доводиться рідше вертіти свій апарат в руці, що значно підвищує зручність користування.

7. iPhone 7 Plus — смартфон з сьогодення з прицілом в майбутнє

Неможливо не помітити тенденцію збільшення обсягів пам'яті і розміру сучасних смартфонів. Ймовірно, iPhone 7 Plus досяг межі, оскільки людська рука навряд чи зможе утримувати більш габаритний апарат. Намічається нова тенденція, спрямована на збільшення контенту на екрані. iPhone 7 з діагоналлю 4,7" і розподільною здатністю 1334x750 p міг бути передовим смартфоном для 2014 року, але в 2017-му його можливості дуже обмежені. iPhone 7 Plus протягом найближчих 2-3 років гарантовано буде "нормою", він здатний продуктивно працювати ще не один рік.

Звичайно, перешкодою на шляху до покупки iPhone 7 Plus може стати його висока вартість (близько 1100 доларів за версію з 128 ГБ вбудованої пам'яті), велика вага і розміри (довжина звичайного iPhone 7 на 2 см менше, він легший на 50 грам). Разом з тим за об'єктивними показниками iPhone 7 Plus краще, так що за кількістю продажів він зовсім скоро повинен обігнати iPhone 7.

Наступна публікація