Альона Дегрік - про участь LeoGaming в iForum 2018

Альона Дегрік - про участь LeoGaming в iForum 2018

Альона Дегрік, співзасновник і голова ФК "Леогеймінг Пей" через представників прес-служби процесингового сервісу LeoGaming розповсюдила інформації про майбутню участь компанії в iForum-2018.

Цей рік став для заходу ювілейним. Вперше форум об'єднав представників інтернет-бізнесу в 2008 році. Протягом минулої декади компанія, очолювана Альоною Дегрік, шість разів отримувала запрошення взяти участь в такій грандіозній події. Це говорить про високий статус компанії і є демонстрацією постійно зростаючої уваги до неї з боку українського та міжнародного ринків.

Місцем проведення заходу стане столичний Міжнародний виставковий центр. Датою події вибрано 25 квітня. У цей день провідні представники українського e-commerce сегмента виступлять з доповідями на конференції. Альона Дегрік на даний момент не заявила про участь представників LeoGaming як виступаючих. Підтвердженим фактом є те, що процесингова компанія виступить спонсором заходу.

За традицією LeoGaming поряд з іншими найбільшими учасниками події буде надано персональний інтерактивний стенд. Виставкова зона дасть кожному бізнесменові можливість налагодити нові ділові контакти та обмінятися думками з актуальних для галузі проблем з колегами.

Для довідки:Альона Дегрік є співзасновником і головою ФК "Леогеймінг Пей" і групи компаній LeoGaming — міжнародного процесингового бренду, який створив пакет сервісних послуг в сфері онлайн-платежів. LeoGaming відомий переважній більшості розробників онлайн-ігор і мерчантів електронних сервісів. Команда LeoGaming розробила і адаптувала під українську аудиторію сучасні платіжні продукти. Поповнення ігрового балансу і реалізація онлайн-платежів здійснюється за допомогою будь-якого доступного сервісу (терміналу, інтернет-екварійнга і т. д.) на вигідних для користувача тарифних умовах. Компанія уклала і продовжує укладати договори про взаємовигідну співпрацю з найбільшими видавцями та розробниками онлайн-ігор.

Наступна публікація