Apple презентували iPhone нового покоління

Apple презентували iPhone нового покоління

На європейському ринку новинки з'являться 22 вересня. А в Україні старт продажів очікується у жовтні.

12 вересня відбулася головна технологічна подія осені – презентація Apple. Компанія представила довгоочікуваний iPhone X, а також iPhone 8 і iPhone 8 Plus. І якщо ювілейний смартфон – преміальна новинка. То моделі 8-й серії орієнтовані на масового покупця і про них варто дізнатися докладніше.

Представлені новинки

     Презентація Apple, яка відбулася 12 вересня, була присвячена 10-річному ювілею з моменту виходу першого iPhone. І відзначили її з розмахом: компанія представила відразу три нових смартфона, телевізійну приставку AppleTV 5, годинник Apple Watch.

     iPhone X – нове слово в лінійці преміальних девайсів. Апарат має ряд інноваційних оновлень і відповідну їм високу вартість: 1000 $ за мінімальну комплектацію. Враховуюче це, iPhone 8 і iPhone 8 Plus, вартістю 700/800 $ за молодші моделі, виглядають більш масовими.

Швидкий огляд характеристик флагманів 8-й серії

     Габарити, форма девайсів лишилися незмінними, як у апаратів 7-й лінійки. Їх дизайн, хоч і зазнав змін, як і раніше впізнаваний і канонічний. Головне нововведення – задня панель із захищеного скла.

     Смартфони отримали 4,7" і 5,5" IPS екрани з технологією 3D Touch, як у попередніх моделей. Але якість картинки стала помітно кращою. Наприклад, технологія True Tone автоматично регулює температуру кольорів дисплею відповідно зовнішньому освітленню.

     Використання скляної задньої панелі зробило доступною функцію бездротової зарядки за стандартом Qi. Апарати також підтримують швидку дротову зарядку до 50% за 30 хвилин. Але ця опція доступна лише при використанні фірмових адаптерів живлення, купувати які доведеться окремо.

     iPhone 8 і iPhone 8 Plus обладнані 6-тиядерними процесорами Apple A11 Bionic, які на 25% швидші, на 75% ефективніші за попередні моделі А10. Обидва девайси представлені в двох виконаннях: з 64 і 256 ГБ вбудованої пам'яті.

     12 МП камери також отримали ряд оновлень. На 83% збільшився захват світла, стала кращою нічна зйомка. З'явилися функції відеозапису в форматі 4К, а також сповільненої зйомки Full HD з 240 кадрами за секунду.

Як дізнатися про відкриття попередніх замовлень

     На європейському ринку новинки з'являться 22 вересня. А в Україні старт продажів очікується у жовтні. Але оформити попереднє замовлення девайсів можна буде заздалегідь у великих інтернет-магазинах.

     Наприклад, в онлайн-супермаркеті "Розетка" можна додати необхідну модель до "Списоку бажань". Як тільки вона з'явиться у продажу або стартують попередні замовлення, покупець отримає повідомлення на свою e-mail адресу. Так користувачі зможуть заздалегідь замовити прогресивні флагмани, не очікуючи їх вихід на загальний ринок.

Підсумки

     На презентації 12 вересня Apple представили нові iPhone. Крім ювілейної моделі, світ побачили девайси 8-й лінійки. І якщо iPhone X – преміальна новинка не для широкого користувача, то iPhone 8 і iPhone 8 Plus – більш масові апарати.

     Моделі 8-й серії отримали ряд цікавих оновлень, але при цьому зберегли вірність купертиновським канонам. Це ті ж самі впізнаванні iPhone, які здобули любов покупців за 10-річну історію Apple-смартфонів.

     Чекати на вихід нових девайсів залишилось недовго. Флагмани 8-й лінійки з'являться на українському ринку вже у жовтні. Стежити за стартом попередніх замовлень, початком продажів новинок можна на сайті онлайн-магазину "Розетка". А ознайомитися з докладними технічними характеристиками, детальною інформацією про Apple iPhone 8 – за посиланням: https://rozetka.com.ua/apple_iphone_8_256gb_space_gray/p22726168/

Наступна публікація