Автопарк компанії "Небесна Криниця" розширено

Автопарк компанії "Небесна Криниця" розширено

Травень став знаковим місяцем для автопарку нашої компанії – він поповнився десятьма новими автомобілями.

Це сучасні п’ятитонні вантажівки від компанії Isuzu, які є втіленням справжньої японської якості. Декілька слів про них:

·         вантажівки обладнані термобудками, які зимою не дозволяють воді замерзати, а влітку – нагріватися;

·         всередині автомобілів все підготовлено для автоматичного завантаження бутлів в сітках. Бутлі складаються в сітки на виробництві по 32 штуки;

·         процес завантаження-розвантаження бутлів за допомогою електронавантажувача триває не довше чотирьох хвилин;

·         місткість нових автомобілів – 200 бутлів. Крім того, всередині є окреме місце для додаткових товарів і обладнання.

Вантажівки Isuzu значно розширили логістичні можливості компанії "Небесна Криниця". Наші клієнти уже користуються всіма перевагами доставки новими транспортними засобами.

Директор з розвитку Євгенія Кривоніс заявила, що запорукою висококласного сервісу компанії "Небесна Криниця" є не лише сучасні автомобілі, але й якісна логістика. "Наш автопарк оснащений GPS-датчиками, які дають можливість автоматизувати процес управління перевезеннями. Відстеження місцезнаходження транспортних засобів дозволяє контролювати маршрут доставки та її своєчасність. Програмне забезпечення ввечері розробляє оптимальний маршрут слідування для кожного водія. В цьому процесі враховується бажаний час доставки вантажу до адресата та оптимізація пробігу. Таким чином, і клієнт отримує товари вчасно, і компанії вдається уникнути перевитрат пального" – відзначила Євгенія.

Головна ціль компанії "Небесна Криниця" – бути прикладом безкомпромісно високої якості в усіх аспектах. Саме тому велика увага приділяється навіть найменшим деталям. Ми слідкуємо, щоб всім стандартам відповідала не лише продукція, але і логістичні інструменти.

"Небесна Криниця" віддає перевагу новим автомобілям. Використовуючи їх, ми можемо бути впевнені, що транспортний засіб не зламається і не зірве доставку клієнту. Крім того, нові автомобілі відмінно виглядають. Вони – не лише обличчя нашої компанії, але і показник того, що в своїй діяльності ми використовуємо лише найкраще. Саме за це нас цінують і нам довіряють багаточисленні клієнти по всьому Києву.

Тепер автопарк "Небесна Криниця" представлений 60 автомобілями. В списку транспортних засобів – моделі Isuzu та Hyundai, які найкраще підходять для перевезення вантажів наших габаритів. За кермо автомобілів сідають 150 досвідчених водіїв-експедиторів. Вони гарантують вчасну доставку та збереження вантажу в відмінному стані.

Сучасні автомобілі й висококваліфіковані кадри – одна із запорук успіху компанії "Небесна Криниця". Тисячі клієнтів переконалися в нашому професіоналізмі. Чому б вам не стати одним з них? Замовте товар зі списку представлених на сайті, і його вам абсолютно безкоштовно доставить наш новенький Isuzu!

Довідка

Компанія "Небесна Криниця" займається виробництвом і доставкою бутильованої води з 2001 року. Є лідером ринку і національним оператором, який обслуговує понад 50 тисяч домогосподарств і 10 тисяч офісів по Україні. З 2015 року компанія здійснює повноцінне забезпечення клієнтів обладнанням для споживання кави і натуральною зерновою кавою. За останні роки компанія "Небесна Криниця" неодноразово отримувала нагороди "Фаворит успіху", "Якість №1" та інші в категорії доставки води і підтверджувала свої лідерські позиції на київському ринку. Є єдиним в Україні членом європейської асоціації бутильованих вод Watercoolers Europe і членом Європейської бізнес асоціації та Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".

Наступна публікація