Благодійний фонд заснований Хідірян Місак імені Хідірян Оганеса Місаковіча завітав до Сумщини

Благодійний фонд заснований Хідірян Місак імені Хідірян Оганеса Місаковіча завітав до Сумщини

У сучасних умовах, розвиток позашкільної освіти є одним з найактуальнішіх питань майбутнього нашої держави. А це, в свою чергу, вимагає від нас, від керівництва закладів, від влади, розвитку матеріальної бази, створення сприятливих умов для зайнять гуртківців, і як наслідок, необхідність стимулювати юні таланти, та рекламувати діяльність позашкільної освіти в цілому.

Саме для цього, за ініціативою Місака Хідірян, в минулому році, у "Благодійному фонді імені Хідірян Оганеса Місаковіча" був створений один із напрямків Фонду – "Твори добро".

Виконуючи програмні рекомендації розвитку позашкілля, Середино-Будський Центр дитячої та юнацької творчості завжди працює не тільки в межах "керівник – гуртківець", а намагається налагодити взаємодію з підприємствами, організаціями, які здатні допомогти позашкіллю у розвитку матеріальної бази. Так, у 2018 році сільськогосподарська компанія "Агрілайн", яка розпочала свою діяльність у Середино-Будському районі, запропанувала свої послуги у підтримці дитячого закладу і познайомила керівництво закладу з "Благодійним фондом імені Хідірян Оганеса Місаковича". Вже на початку 2019 року почались перемовини щодо надання матеріальної допомоги Середино-Будському ЦДЮТ.

Для керівництва та вихованців центру, ця подія - перша в історії закладу. І ось, у березні місяці, завдяки тісній співпраці, заклад отримав від Фонду матеріальну допомогу у вигляді предметів та засобів гігієни. Отримана допомога буде використовуватись для нагородження вихованців, переможців конкурсів, при проведенні областної естафети "Позашкілля Сумщини 49+", яку започатковано в межах областного соціально-освітнього проекту "Кожна дитина має право". Захід, згідно плану проведення, відбудеться у вересні цього року.

"Ми і не очікували, що ці стосунки будуть розвиватися так динамічно. Ця допомога, надає нам можливість рекламувати не тільки здоровий спосіб життя молоді, а і необхідне відношення до свого здоров'я, - коментує директор закладу, Любов Євгенівна Харитоненко. - Як директор закладу, від імені колективу та гуртківців, висловлюю велику подяку за допомогу, підтримку розвитку позашкільної освіти засновнику "Благодійного фонду імені Хідірян Оганеса Місаковича" Місаку Хідіряну. 

Наступна публікація