Благодійний концерт для дітей, чиї батьки загинули в АТО, відбувся в готелі "Супутник"

Благодійний концерт для дітей, чиї батьки загинули в АТО, відбувся в готелі "Супутник"

Благодійний концерт відбувся за підтримки Віталія Малех, "Асоціації учасників АТО Львівщини", української діаспори в Канаді та Лариси Малех.

Вчергово українські благодійники провели концерт на підтримку діток, батьки яких загинули в зоні АТО. Концерт відбувся наприкінці січня 2017 року в конференц-готелі "Супутник" у Львові з благословення владики Венедикта.
 
Благодійний концерт відбувся за підтримки Віталія Малеха, ГО "Асоціація учасників АТО Львівщини" в особі Валерія Середи, української діаспори в Канаді, Ігоря Богдан і Лариси Малех, почесного консула Угорщини у Львові.
 
Душевний святковий вечір був наповнений щирими словами, посмішками, сюрпризами і приємними подарунками. Віталій Малех взяв на себе організацію розважальної програми. За його словами, це було дуже цікаво, але в той же час відповідально, оскільки такі заходи виходять за рамки звичайних дитячих концертів і вимагають дуже ретельної підготовки. Гості вечора були приємно здивовані її рівнем і висловили впевненість, що подібні благодійні вечори будуть проводитися по всій території України і з кожним роком до них будуть приєднуватися все більше фондів і благодійників.
 
Для діток була запланована велика програма заходів зі смачними наїдками та подарунками. Вагомий внесок зробила українська діаспора в Канаді, надавши значну фінансову допомогу. Від почесного консула Угорщини у Львові Лариси Малех, а також Віталія Малех та голови ГО "Асоціація учасників АТО Львівщини" Валерія Середи дітям були вручені подарунки. Надихнувшись теплотою вечора і щасливими обличчями діток, Віталій Малех пообіцяв, що подібні заходи стануть доброю традицією і він особисто сприятиме їх організації. Адже діти — це наше майбутнє і майбутнє нашої країни.
Наступна публікація