Будівництво на розі вулиць Львівська-Живописна "ІБК "Центробуд"

Будівництво на розі вулиць Львівська-Живописна "ІБК "Центробуд"

ЖК "ЕкоПростір" на розі вулиць Львівська-Живописна у Святошинському районі міста Києва буде побудовано неодмінно з врахуванням думки громади.

Компанія ТОВ "ІБК "Центробуд" відома столиці пріоритетом в якості своєї роботи. За 17 років діяльності на ринку житла в Києві, компанія мала найвищі відзнаки за будівництво житлових комплексів та створення інженерної інфраструктури об’єктів. Мова іде насамперед про інфраструктуру мереж, таких як водовідведення, каналізація, електромережі. Крім того, усі об’єкти кампанії – завершені комплекси із унікальною соціальною складовою – дитячими майданчиками, зеленими насадженнями, якісним дорожнім покриттям та бездоганними підземними комунікаціями.

ЖК "ЕкоПростір" на розі вулиць Львівська-Живописна компанія отримала на Генпідряд у 2015 році. За цей час наші інженери та архітектори провели об’ємну роботу із міською та районною владою. Головна ставка була зроблена на збір усіх необхідних дозвільних документів, що супроводжують будівництво, а також на аналіз інженерної інфраструктури району. І головний висновок до якого прийшли інженери кампанії – якщо не модернізувати існуючу інфраструктуру сьогодні, вже протягом 2-3 років почнуться системні збої у постачанні базових послуг для мешканців – опалення, водовідведення, каналізації.

Історія протистояння довкола будівельного майданчика, на якому сьогодні буде зводитися ЖК "ЕкоПростір" є тривалою та об’єктивно складною. Справді, недопустимою була вирубка дерев та початок будівельних робіт без необхідних дозвільних документів, вчинені попереднім підрядником.

Компанія ТОВ "ІБК "Центробуд"  діє принципово іншим чином. На сьогоднішній день нами отримані всі необхідні документи: містобудівні умови та обмеження, вихідні данні від районних та міських служб, позитивний комплексний висновок експертизи за проектом та дозвіл на будівництво.

Враховуючи особливості ділянки забудови (поряд озеро з облаштованим сквером та лісо-паркова зона) прийнято рішення про зведення будівлі помірної поверховості з гармонійною інтеграцією комплексу в існуючий природний ландшафт та з максимальним збереженням зелених насаджень.  Також ми плануємо поповнити зелений фонд столиці та  спільно із мешканцями висадити молоді дерева, попередньо погодивши місце з громадою та районною радою.

Переконані, розвиток нашого міста може відбуватися виключно шляхом компромісу да соціального діалогу.

Більш детально ознайомитись з інформацією щодо будівництво можна на сайті ІБК Центробуд.

Наступна публікація