Центр слухової реабілітації "Аврора" визнано кращою компанією галузі слухової допомоги 2017 року

Центр слухової реабілітації "Аврора" визнано кращою компанією галузі слухової допомоги 2017 року

Медичний центр слухової реабілітації “Аврора” офіційно визнано Національним лідером України у галузі професійної медичної слухової допомоги.

За результатами аналізу галузі та показників підприємства, Медичний центр слухової реабілітації “АВРОРА” було представлено до Національної номінації “Компанія року 2017”. Беручи до уваги динаміку підприємства за 2017 рік, можна відзначити, що обсяг та якість професійної слухової допомоги дітям і дорослим України значно збільшився. Статус "Компанія року" підтверджує, що підприємство пропонує якісні послуги, є надійним партнером та престижним роботодавцем.

Про компанію

Медичний центр слухової реабілітації “АВРОРА” - спеціалізований медичний заклад Вищої категорії акредитації Міністерства охорони здоров'я України. (https://aurora.ua/)

Компанія надає професійну медичну допомогу дітям і дорослим з порушенням слуху та мовлення з 1991 року. Спеціалісти Медичного центру проводять повний комплекс слухової реабілітації - об'єктивне виявлення (скринінг) і точну діагностику порушень слуху, компенсацію порушень слуху індивідуально підібраними під конкретного пацієнта ефективними слуховими рішеннями: слуховими апаратами Oticon (Данія) або кохлеарними імплантатами Oticon Medical (Франція), проводять заняття з розвитку слухового сприймання та мовлення.

Ліцензія на ведення медичної практики АГ №570268 від 10.02.2011р. Сертифікати якості надання медичної допомоги: ISO 9001: 2015, EN 15224:2016.

Ексклюзивний дистриб'ютор та Уповноважений Представник в Україні компаній: Oticon (Отікон), Данія; Oticon Medical (Отікон Медикал), Франція/Данія, Interacoustics (Інтеракустикс), Данія.

Про номінацію

"Всеукраїнський галузево-аналітичний центр" щорічно проводить номінації та відзначення кращих компаній і установ України. Номінації направлені на формування бази перевірених та готових для реалізації інвестиційних проектів, а також кращих національних товаровиробників, лідерів галузі та інших перспективних та перевірених компаній – пріоритетних для співпраці, як на національному, так і на міжнародному рівні.

Експертний аналіз та затвердження реєстрів проводиться організацією "Всеукраїнський галузево-аналітичний центр" (ТОВ "ВГ Аналітцентр") спільно з компанією "International business community" та "Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва".

"КОМПАНІЯ РОКУ 2017" - офіційне підтвердження першості підприємства у своїй галузі. Відзнака присвоюється на основі реєстру надійності та інвестиційної привабливості.

Олександр Радченко, Генеральний директор Центру слухової реабілітації “АВРОРА” привітав колектив з присвоєнням статусу "Компанія року 2017": "Ми дуже вдячні за визнання та високу оцінку нашої роботи та продовжуємо наполегливо працювати на виконання нашої місії - надання найбільш ефективної слухової допомоги дітям і дорослим з порушенням слуху з метою створення рівних можливостей для інтелектуального розвитку, спілкування, освіти, роботи і поліпшення якості життя. Дякуємо  нашим клієнтам, колегам, партнерам та однодумцям за визнання та підтримку!"

Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА®

Адреса: м. Київ, вул. Деміївська, 14

Тел. (044) 333-4310

Моб. тел. (050) 382-4195, (098) 120-4516

e-mail: clinica@aurora.ua

https://aurora.ua/

Наступна публікація