Чим цікаві сучасні телефони

Чим цікаві сучасні телефони

Для багатьох з нас телефон незамінний. Це вже не просто засіб зв'язку, а чудовий подарунок, зручний органайзер, а також справжнє джерело цікавих функцій.

Щоб витягти зі свого майбутнього девайса максимум користі, вибирайте його уважно.

В першу чергу приваблює діагональ екрану, новизна моделі або вигідна акція. Але сучасні телефони стають все різноманітнішими, і досвідчений користувач знає, що вигідніше купити ту модель, що найбільш точно відповідає вашим потребам.

Щоб не помилитися з покупкою, давайте визначимо основні критерії вибору телефона, а також виділимо найбільш значимі з них.

Вибираємо зручний телефон

Сучасний ринок пропонує телефони на найвимогливіший смак і практично на будь-який бюджет. Так що кожен з нас без клопоту знайде те, що шукає. І незалежно від того, вибираєте ви новенький девайс для себе чи хочете презентувати функціональний подарунок близькій людині, в першу чергу необхідно звернути увагу на наступні фактори.

·      Смартфон чи телефон. Якщо ви шукаєте засіб зв'язку без зайвих функцій і з простим управлінням, вам підійде модель без ОС. Це чудовий варіант для дзвінків, смс, органайзера і навіть мобільного інтернету. Якщо вам потрібна багатозадачність і функціональність, вибирайте смартфон з відповідними параметрами.

·      Операційна система. Купуючи смартфон, вибирайте ОС з більш зручним для вас інтерфейсом і чим новіша версія — тим краще. Більшість сучасних моделей працюють під управлінням Android, Windows Phone або iOS. Перша цікава великим вибором різноманітних додатків, гнучкістю налаштувань. Друга — унікальним дизайном, безпекою, звичним інтерфейсом. Якщо ж ви шанувальник Apple, вам підійде лише iOS з її стильним дизайном.

·      Процесор (для смартфона). Чим більше ядер — тим швидший смартфон, а в ідеалі їх повинно бути не менше 2. Також зверніть увагу на тактову частоту процесора. Чим вона вища — тим модель продуктивніша.

·      Пам'ять. На підтримку процесору необхідний гідний обсяг оперативної пам'яті — від 2 Гб і більше. Але навіть якщо ви купуєте телефон без ОС, звертайте увагу на наявність внутрішньої пам'яті, в якій можна зберігати фото, музику, контакти.

·      Кількість SIM-карт. Пристрій з однією сім-картою довше витрачає заряд акумулятора, але двохсімковик дозволяє вигідно комбінувати тарифи операторів мобільного зв'язку.

·      Акумулятор. Порівнюючи вподобані моделі телефонів, вибирайте ту, що оснащена батареєю більшої ємності. Але автономність пристрою також залежить від розміру екрана, кількості функцій, версії ОС для смартфона і т. д.

·      Надійність. Моноблок — найнадійніший форм-фактор телефона чи смартфона. А шанувальникам активного способу життя варто звернути увагу на телефони з захистом від вологи й пилу, а також протиударними характеристиками.

·      Розмір екрану. Діагональ смартфона 4,5-5,5 дюймів оптимальна для більшості додатків. А ось екран телефону необхідно підбирати, орієнтуючись на власний комфорт.

Удачі вам у виборі зручного та функціонального телефону!

Наступна публікація