Чорна п'ятниця: все, що потрібно знати про розпродаж

Чорна п'ятниця: все, що потрібно знати про розпродаж

Чорна п'ятниця — день, якого цілий рік чекають шопоголіки всього світу. Українці теж не обділені увагою виробників побутової техніки та електроніки. Зручний майданчик з хорошою репутацією, якісними товарами та знижками до 70% в день розпродажу — інтернет-магазин Цитрус.

Кожна одиниця техніки перед поставкою на ринок проходить тестування. Високу якість підтверджують сертифікати. Щоб дешево купити планшет, смартфон або дитячу іграшку, зробити замовлення 29 листопада 2019 року. В цей день дійсно збуваються мрії українців! Грандіозне свято Black Friday зовсім близько. Не прогавте шанс зекономити на великих покупках.

Кого може зацікавити Чорна п'ятниця

Грандіозний розпродаж Чорна п'ятниця може стати приємною несподіванкою для кожного українця:

  • до офіційного сайту компанії Цитрус варто завітати тим, хто готує різдвяні подарунки — купити їх можна недорого;
  • Black Friday 2019 допоможе вигідно придбати габаритну техніку та нову потужну електроніку. Якщо раніше ви обирали бюджетні прибори, то в останній тиждень листопада можна здійснити свою мрію. Покупка великого холодильника або флагмана серед смартфонів не вдарить боляче по гаманцю.

В каталозі магазину Цитрус покупець знайде продукцію від перевіреного виробника для всієї сім’ї. Продукція відсортована по категоріях. В каталозі ви знайдете все, починаючи від корисних гаджетів, завершуючи рюкзаками та речами для екстремалів.

Коли з’явилася Чорна п’ятниця

Розпродаж Блек Фрайдей вперше з’явився в США. Таким чином американці святкували День подяки ще в 19 століття. Великі знижки в Чорну п’ятницю до сих пір дозволяють купувати різні товари на розпродажі кожному, хто має таке бажання. Щоб не упустити свій шанс, в Америці в день акції покупці займають черги в магазинах, починаючи з самого раннього ранку або навіть звечора.

Як замовити товар в інтернет-магазині 

В інтернет-магазині Цитрус створені комфортні умови для вигідних покупок.

  1. Ви швидко знаходите необхідний товар на офіційному сайті, скориставшись вбудованим фільтром.
  2. Вивчаєте характеристики і робите висновок, чи підходить вам пристрій.
  3. Якщо так, натискаєте на кнопку Купити і заповнюєте онлайн форму заказу. Також самостійно обираєте комфортний варіант доставки замовлення до свого міста.

Ще до початку Чорної п’ятниці 2019 спеціалісти рекомендують скласти список потрібних речей. У каталозі інтернет-магазину Цитрус можна вибрати:

  • смартфони, планшети, ноутбуки та аксесуари до них;
  • смарт-техніку для розумного дому;
  • екологічні товари, вироблені з безпечних для природи матеріалів;
  • дитячі товари, серед яких настільні та інтерактивні ігри, роботи, конструктори;
  • персональний транспорт – електричні скутери, самокати, скейти, гіроборди тощо;
  • стильний і практичний одяг, в тому числі фаншмот.

Така тактика допоможе уникнути зайвої метушні та не розчаруватися в зроблених покупках. В Чорну п’ятницю товари, як і в інші дні, можна купити з гарантією від виробника.

Наступна публікація