Чудовий вибір, малюк

Чудовий вибір, малюк

Середньостатистичний кучерявий і активний карапуз переносить від 2 до 8 випадків застуди на рік.

Особливо часто вони трапляються в холодну пору року і після приходу в дитячий садок або школу. Це непогано, так як інакше сильний імунітет не виробити. Але і закривати очі на такі речі не можна, тим більше, коли кожному доступно просте і швидке лікування.

У переважній більшості випадків гострі респіраторні захворювання або ГРЗ (в народі — застуда) викликаються вірусами.

Факт №1

Ніколи не лікуйте їх антибіотиками. Ті вміють воювати з бактеріями, але безсилі проти вірусів. Перший симптом ГРЗ — запалення слизової оболонки носа (в народі — нежить, в медицині — риніт).

Факт №2

Відомо, що нежить проходить через тиждень, якщо його лікувати, і через 10 днів, якщо цього не робити. Перевага першого варіанту — кожен сам може полегшити свій стан, знизити вираженість симптомів і не догратися до неприємних результатів.

Миготливий епітелій — різновид епітелію слизової оболонки, клітини якого мають мікроворсинки. Вони рухаються (мерехтять), сприяючи виведенню назовні всього зайвого, зокрема вірусів і бактерій.

Однак при сильних зовнішніх подразниках (занадто холодне, гаряче чи забруднене повітря, наприклад) секрет, що виділяється клітинами слизової, стає занадто в'язким і сильно уповільнює рух ворсинок. Вони не справляються з покладеною місією, так що віруси і бактерії спрямовуються всередину.

Тому найголовніша задача при нежиті — відновити нормальну роботу слизової і прибрати з її поверхні вже не боєздатних мікробів. Це важливо зробити незабаром після того, як ви виявили у своєї дитини нежить.

Краплі для носа "Синупрет" відновлюють природну роботу миготливого епітелію, розріджують слиз, знімають запалення і борються з основними винуватцями нежиті і синуситу. А роблять вони це за допомогою п'яти лікарських трав, які разом і допомагають впоратися з хворобою. Причому у кожної рослини є окреме завдання.

Завдяки природній дії крапель для носа "Синупрет" ваш малюк буде переносити нежить без неприємних ускладнень, а миготливий епітелій його носа відпрацює без збоїв. При цьому пам'ятайте, що зима близько і для здоров'я дитини потрібно її правильно одягнути. Тоді приводів для занепокоєння буде ще менше. Не хворійте!

Наступна публікація