Де краще купувати жіночий одяг

Де краще купувати жіночий одяг

Фото: ТСН.ua

Віддаючи перевагу онлайн-шопінгу, можна не тільки заощадити час на поїздку по магазинах, але і вибрати товар найкращої якості з експрес-доставкою або за акційною вартістю.

Підібрати повсякденний гардероб, одяг на вихід або офісний костюм для стильних леді допоможе інтернет-магазин Clasno. Тут представлена багата колекція жіночого одягу різних фасонів, купити яку можна за доступними цінами. В наявності наймодніші моделі, класика і наряди великих розмірів для представниць прекрасної статі з пишними формами. 

Каталог брендового жіночого одягу: новинки і найпопулярніший товар

Жінки з вишуканим смаком і юні модниці знайдуть тут яскраві, красиві й оригінальні речі на літо, для міжсезоння або холодної пори року. У галереї представлені:

  • Дизайнерські блузки та сорочки з бавовни, віскози, тонкого трикотажу, поліестеру для будь-якого типу фігури та віку.
  • Плаття, сарафани та спідниці модного силуету: однотонні, з орнаментом і малюнком, довжиною в підлогу, міні та міді.
  • Безрукавки, жилети та накидки, незамінні для офісного костюма. Мешканки України можуть замовити в цьому розділі моделі з натуральної або синтетичної тканини, з різним типом застібок.
  • Елегантні і модні комбінезони з тканин з принтом і в монохромній гамі.
  • Класичні всесезонні і літні джинси: прямі, завужені, "рвані", з високою і низькою посадкою.
  • Штани й жакети з якісних тканин, які складуть костюм ділової леді.
  • Універсальна білизна — боді з утягуючим ефектом, боді-майки, мереживні, кольорові, з стрінгами, високим коміром, довгим і коротким рукавом.

Підібрати потрібний жіночий одяг можна, зазначивши потрібну категорію з товаром на сайті. Розширені можливості фільтра пошуку включають тип застібки, матеріал, довжину рукава, тип горловини, сезонність, колір та інші важливі деталі, що спрощують пошук.

Як зробити замовлення і підібрати потрібний розмір одягу

Щоб оцінити ту чи іншу модель, представлену в галереї, достатньо розглянути кілька докладних фото і прочитати опис характеристик. Для відмінної посадки по фігурі необхідно враховувати параметри, зазначені в кожній категорії: зростання, довжину рукава, спинки, штанин, розтяжність тканини. Бажано також звернути увагу на представлену розмірну сітку, з мірками, прийнятими в Україні.

Купити в Києві жіночий одяг вигідно і недорого

Онлайн-шопінг з інтернет-магазином Clasno — це поповнення гардероба наймоднішими і стильними речами. Зробити замовлення з доставкою по Києву і в регіони стало ще простіше: докладне відео з порадами про проходження реєстрації, оформлення покупки, оплату можна знайти на головній сторінці.

Жіночий одяг для пишних дам представлений в розділі Size XXL, наймодніші речі — в категорії "Новинки", а аукціонний товар — в розділі "Розпродаж". Передплатниці завжди можуть першими дізнатися про зниження цін, отримавши повідомлення на електронну пошту або в своїй групі в соціальній мережі.

Наступна публікація