Digital-агентство "Dev4Day" визнано "Компанією року 2018"

Digital-агентство "Dev4Day" визнано "Компанією року 2018"

Девіз компанії: “Наші можливості обмежені тільки фантазією клієнта”.

З кожним днем IT-технології набирають популярності та актуальності. На даний момент жодне сучасне підприємство не може обійтись без послуг Digital-агентств. Враховуючи обширність та специфічність цієї галузі, дуже важливо підібрати надійного та якісного підрядника, що зможе добросовісно виконати поставлені задачі в зазначений термін.

Саме таким підрядником зарекомендувала себе українська компанія Dev4Day, що займається повним циклом Діджитал розробки! Офіс компанії знаходиться в Дрогобичі, що зовсім не заважає працювати і зі столичними компаніями, так як в ціновому діапазоні підприємству немає рівних. У планах компанії відкриття двох офісів у Києві та Дніпрі.

Клієнти компанії отримують кращу пропозицію на ринку, коли необхідно недорого зробити сайт, замовити лендінг-пейдж, створити інтернет-магазин, створити веб-портал. При розробці будуть використані сучасні, ефективні та надійні технології а креативна команда створить цікавий, адаптивний та легкий для сприйняття дизайн.

ДОСЯГНЕННЯ
За підсумками 2018 року підприємство ТОВ "ДЕВ ФОР ДЕЙ" відзначено Всеукраїнським галузево-аналітичним центром як одну з кращих компанії галузі, згідно КВЕД 62.01 та внесено до реєстру “Надійних та інвестиційно привабливих підприємств” Львівської області. А за високу якість послуг та відповідність потребам ринку, діджитал агенство Dev4Day отримує статус "Компанії року 2018".

Статус "Компанія року" - незалежна відзнака, яка підтверджує, що Товариство з обмеженою відповідальністю "ДЕВ ФОР ДЕЙ" пропонує якісні послуги, є надійним партнером та престижним роботодавцем.

ПРО ПОСЛУГИ КОМПАНІЇ
ТОВ "ДЕВ ФОР ДЕЙ" створює і впроваджує програмні рішення, які дозволяють бізнесу бути більш ефективним, прибутковим і прогнозованим.

Креативність і вміння зрозуміти клієнта з першого разу – ось головні навички працівників компанії на чолі з їх керівником Олександром Цвіркуном. Головним в команді розробників є випускник Національного університету "Львівська політехніка",  Василь Микитяк, якому притаманні такі риси характеру: “все має бути виконане вчасно”, “безпека наше все” та “клієнт має пишатись нашою роботою”.

Працівники компанії вирішують завдання будь-якого рівня: від мобільних додатків до десктопних продуктів, від сайту візитки до складного корпоративного порталу, від простого скрипта автоматизації до корпоративних білінг систем.

Наступна публікація