Дивогонка: сервіс Likarni.com підтримав дитячі велоперегони

Дивогонка: сервіс Likarni.com підтримав дитячі велоперегони

Щорічні дитячі велосипедні перегони "Дивогонка" відбулися в Киеві 16 вересня.

Щорічні дитячі велосипедні перегони "Дивогонка" відбулися в Киеві 16 вересня. Цього року подію підтримав сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України Likarni.com.

До участі у велоперегонах були запрошені діти віком від двох до п'ятнадцяти років — заїзди відбувалися відповідно до вікової категорії:

  • 2-3 роки — 1 маленьке коло (200 м);
  • 4-5 років — 2 маленьких кола (400 м);
  • 6 років — 1 велике коло (400 м);
  • 7-9 років — 2 великих кола (800 м);
  • 10-14 років — 3 великих кола (1200 м).

Юних велосипедистів підтримували мами та татусі, бабусі та дідусі, братики та сестрички. Багато дітей відвідували змагання не вперше: досвідчених спортсменів було видно одразу.

Місце проведення вразило своєю красою: Парк Партизанської Слави поєднав у собі сили лісу та води. Чудова тепла осіння погода подарувала усім учасникам натхнення та прекрасний настрій.

Likarni.com запропонували цікаву розважальну програму для дітей різного віку. Лікар Айболіт в ігровій формі нагадав про правила гігієни і основи здорового способу життя.

Дітки вивчали правила першої допомоги, вчилися міряти температуру, тиск, розповідали про свій досвід спілкування з лікарями, вели мову про мікроби та бактерії, тренувалися вдягати маски, халати та медичні шапочки.

Активні рухові конкурси додали гарного настрою, а солодкі та корисні подарунки від Likarni.com — сили для наступних досягнень.

Інформаційні листівки для батьків у зручному форматі мали корисні відомості:

  • гігієна дитячих зубів;
  • інтимна гігієна немовлят;
  • поради ЛОРа;
  • календар щеплень;

Корисне та веселее свято здоров'я та спорту промайнуло як одна година, але чудові спогади та яскраві фотографії залишились назавжди!

Довідка:
Likarni.com (Лікарні) — безкоштовний сервіс онлайн-запису до лікаря. Актуальна інформація про приватні медичні заклади, перелік послуг та перевірені ціни допоможуть пацієнту визначитися з вибором спеціаліста. На сайті відвідувачі можуть переглянути відгуки пацієнтів, рейтинг лікарів та клінік, ознайомитися з актуальними акціями на медичні послуги.

Контакти:
+38 (050) 302-68-50
info@likarni.com

Наступна публікація