До свята Водохреща компанія "Небесна Криниця" подарувала своїм клієнтам освячену воду

До свята Водохреща компанія "Небесна Криниця" подарувала своїм клієнтам освячену воду

Якщо ви не встигли освятити воду на Водохреща, "Небесна Криниця" зробила це за вас: освятила і доставила прямо додому або в офіс святу воду в 5 літровій тарі разом зі звичайною водою.

Це вже стало традицією по-особливому відзначати свято Водохреща. Щороку компанія запрошує на завод священника і проводить обряд освячення води.

"Свято Водохреща - це саме той день, коли ми можемо виразити свою вдячність та турботу про клієнтів. Далеко не кожен житель мегаполісу має можливість освятити воду в храмі. Саме тому щороку в цей день ми даруємо нашим клієнтам 5 літрів освяченої води з побажанням здоров'я та благополуччя в новому році" - розповідає директор з розвитку компанії "Небесна Криниця" Євгенія Кривонос.

Водохреща - останнє велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке нагадує нам про цілющі властивості води. Вважається, що водохресна вода набирає особливу силу і цілющість. Цією водою лікують рани, кроплять кожен куточок свого житла, що б в будинку був порядок і спокій. Крім того, як стверджують вчені, молитва по-особливому впливає на структуру води і відповідно на організм людини. Слова, що несуть добро, підвищують енергетику води, структурують її і позитивно впливають на людський організм.

 

Компанія "Небесна Криниця" завжди ставить на перше місце якість і турботу про клієнта, тому всі хто не встиг освятити воду в переддень свята, отримають її вже освяченою з доставкою додому.

Наступна публікація