Donum здійснює жіночі мрії - названа 5-ка ідеальних подарунків до 8 березня

Donum здійснює жіночі мрії - названа 5-ка ідеальних подарунків до 8 березня

Магазин подарунків Donum представив ТОП 5 кращих сертифікатів до 8 березня. Дізнайтеся, як вибрати оригінальний подарунок, справити враження і вразити кохану жінку.

8 березня зовсім близько - будьте у всеозброєнні з інтернет-магазином Donum. 

Бажання побачити блиск і захват в очах обраниці штовхає чоловіків на неймовірні вчинки. І міжнародний жіночий день - це те свято, коли потрібно творити чудеса. Згідно з опитуваннями сайту donum.kiev.ua, більше 60% користувачів відчувають труднощі з вибором подарунка на 8 березня. Але, декілька грамотних порад від експертів в цій статті здатні підказати чоловікам правильний напрямок.

Що за свято 8 березня?

Міжнародний жіночий день - це свято, коли відзначаються жіночі досягнення в економіці, соціальному середовищі і політиці. Засновницею цієї дати вважається Клара Цеткін. Спочатку свято було створено з метою підкреслити боротьбу жінок за свої права.

Сучасне уявлення о 8-березня вже далеко від ідеї рівності, і сьогодні цей день вважається символом весни, ніжності і жіночої краси по всьому світу.

Які подарунки підходять сучасним жінкам?

Міжнародний жіночий день - один з кращих приводів придбати подарунок на 8 березня від "Donum", і , тим самим, продемонструвати обраниці, що її люблять, балують і нею захоплюються. Ідеальний презент завжди лежить на поверхні. Щоб вибрати правильний сертифікат, чоловікові достатньо знати яких вражень жадає його дівчина.

Зворушливі дівчата будуть в захваті від вечора біля басейну, романтичного вікенду, прогулянки на конях в лісі або польоту на повітряній кулі.

Творчі особистості оцінять презент, пов'язаний з їх захопленнями, наприклад, уроками малювання, скульптури, танцями або вокалом.

Сучасні модниці із задоволенням проведуть день в салоні краси, насолодяться розслаблюючими Spa-процедурами, послухають майстер-клас відомого стиліста.

Рішучі і азартні  леді не проти випустити пар в екстремальному водінні, влаштувати спаринг на карті, політати на літаку і навіть стрибнути з парашутом.

Креативні дівчата віддадуть перевагу подарунку зі змістом, наприклад: дегустація, майстер-клас, участь у квесті або оригінальна екскурсія в Києві.

Популярні сертифікати для жінок.

Як показує статистика магазину подарунків Donum, самими затребуваними враженнями в цьому році вважаються:

  • Сертифікати індустрії краси - Spa-процедури і beauty послуги.
  • Майстер-класи з фотографії, кулінарії і музики.
  • Здорові розваги - уроки йоги, танців, тенісу.
  • Романтичні подарунки - вечір на даху висотки, круїз на двох, парний масаж, фотосесія в стилі NU.
  • Екстремальні враження - катання на мотоциклах, стрибки з моста, уроки стрільби.

Як вибрати прикольний і оригінальний подарунок?

Жінки - загадкові, багатогранні і вражаючі особистості. У них безліч талантів, інтересів і прагнень. Якщо не хочете виглядати банально, ризикніть і порадуйте кохану незвичайною розвагою. Навіть психологи впевнені, що яскраві емоції приносять набагато більше задоволення, ніж банальні речі.

 Чому варто замовляти у нас?

Техніка ламається, одяг - зношується, а сувеніри припадають пилом на полиці. Але, неймовірні враження від улюбленого чоловіка не забуваються ніколи. Виконати її бажання, влаштувати казку, здивувати - це найкраще привітання на жіночий день.

Donum - завжди оригінальні подарунки зі змістом.

Компанія знаходиться в Києві за адресою: Поштова Площа, вул. Петра Сагайдачного, 17

E-mail: info@donum.kiev.ua

Тел: (044) 333-90-21.

Наступна публікація