Економ-Таксі — доступні ціни і відмінний сервіс

Економ-Таксі — доступні ціни і відмінний сервіс

Останнім часом стала дуже популярною послуга замовлення таксі онлайн.

Хоча це не дивно: такий спосіб виклику служби дозволить заощадити час, допоможе максимально швидко дістатися до потрібного місця, а ще, що не менш важливо, позбавить зайвих очікувань громадського транспорту без будь-яких комфортних умов для пасажирів.

Служба таксі "Економ-Авто" пропонує наступні транспортні засоби:

  • Пікап — автомобіль, призначений для перевезення вантажів щодо не габаритних розмірів.
  • Мінівен — кращий тип машини для сімейних подорожей або поїздок із друзями на далекі відстані. При цьому можна чудово економити матеріальні засоби, так як за одну поїздку можна перевезти значну кількість людей.
  • Мікроавтобус — вигідний для транспортування пасажирів до 20 чоловік.
  • Вантажна машина — дуже популярна серед клієнтів, яким необхідно перевезти габаритні вантажі, ідеально підійде при переїзді.

Співробітники компанії "Економ-Авто" професійні, комунікабельні і завжди відкриті для клієнтів. Вони допоможуть кожному максимально швидко викликати таксі і врахують всі ваші побажання до транспорту. Всі автомобілі нашого сервісу щомісяця проходять діагностику на технічну справність, щоб під час перевезень ніяких конфузів не виникало.

Онлайн-виклик таксі — швидко і зручно

Щоб оформити замовлення таксі Київ, потрібно виконати наступний алгоритм дій:

  • на офіційному сайті (ekonomtaxi.ua) заповнити всі поля, які є обов'язковими;
  • за допомогою спеціальної послуги розрахувати вартість вашої поїздки (якщо є таке бажання);
  • вибрати кнопку "розмістити замовлення", після чого наші диспетчери відразу ж зв'яжуться з вами для уточнення всіх деталей поїздки.

"Економ-Авто" намагається зробити свій сервіс кращим: для цього на офіційному сайті компанії створений блок відгуків, де ви можете описувати, що вам сподобалося і чого не вистачило, а наша адміністрація їх детально вивчить і в майбутньому виправить всі недоліки.

Офіційний сайт компанії "Економ-Авто" працює на всіх видах гаджетів, що дозволить вам замовити таксі зі смартфона, планшета або інших пристроїв.

Бажаєте їздити комфортно, добиратися по призначенню без запізнень і при цьому не переплачувати — вибирайте службу "Економ-Авто", найнадійнішого перевізника в Україні!

Наступна публікація