Ексклюзивний дистриб'ютор прогресивних систем очищення води вироблених ChungHo Nais - Life Deluxe визнаний "Компанією року 2020"

Ексклюзивний дистриб'ютор прогресивних систем очищення води вироблених ChungHo Nais - Life Deluxe визнаний "Компанією року 2020"

За підсумком 2020 року компанія "Лайф Делюкс Україна" увійшла в число лідерів галузі і була визнана "Компанією року 2020". Life Deluxe - офіційний та ексклюзивний дистриб'ютор, одного з найбільш надійних світових брендів - "ChungHo Nais", на території України.

Аналітика та участь в міжгалузевій програмі "Компанія року"

У листопаді 2020 року Всеукраїнський галузевий аналітичний центр оприлюднив щорічні результати експертного аналізу підприємств і організацій України. За підсумком аналітики ТОВ "Лайф Делюкс Україна" було включено до Реєстру надійних та інвестиційно-привабливих підприємств.  

За відмінну динаміку розвитку компанії, високі показники в рамках свого сегменту, пріоритетність в галузі і впровадження інноваційної бізнес-концепції, Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва, організація була представлена до номінації "Компанія року 2020". Ця престижна нагорода ще раз підтверджує, високу надійність підприємства, престижність бренду і те, що клієнти завжди будуть задоволені якістю і сервісом послуг від компанії "Лайф Делюкс Україна".

Про компанію Life Deluxe Україна 

ТОВ "Лайф Делюкс Україна" спеціалізується на здачі в оренду високоякісних систем очищення питної води для офісів, а також продажу для фізичних  осіб. Високі стандарти якості "Лайф Делюкс Україна" забезпечують те, що компанія є офіційним і ексклюзивним дистриб'ютором компанії "ChungHo Nais". 

"ChungHo Nais Co. LTD" - Південно-Корейська організація, яка розвивається на ринках понад 60 країн та має 130 офіційних представництв по всьому світу.

За більш ніж 25 років успішної роботи компанія "ChungHo Nais" отримала визнання не тільки на внутрішньому ринку, але і стала володарем ряду нагород і сертифікатів міжнародного зразка. Сертифікати якості RoHS, ISO 9001, ISO 14001, UL Mark, Watermark і багатьох інших нагород, свідчать про визнання високоякісної продукції підприємства.

Послуги та обладнання

Пурифаєр (з англ. Purifier - очищувач). Простими словами це кулер без бутлів, з вбудованою системою фільтрації. Апарат підключається до місцевої водопровідної системи. Він встановлюється в холах готелів, торгових центрів, офісах, коридорах і на кухні. Ідеально очищає воду, після чого ви можете отримати гарячу, теплу, кімнатної температури або охолоджену воду і навіть додавати в склянку кубики льоду. 

В основі фільтрації реалізована система зворотного осмосу. Вона забезпечує кришталеву чистоту води. Обслуговування пристрою також не вимагає великих витрат - досить лише міняти картриджі фільтрів.

Підсумки

Компанія "Лайф Делюкс Україна" міцно зайняла лідируюче місце на ринку України. Серед клієнтів організації, крім приватних осіб, багато відомих і великих компаній, таких як: Інноваційний парк UNIT.City, 1+1 Media, CBRE Ukraine, UNIQA, Coffee.ua, Zoo Ugolok і інші.  

На сьогоднішній день пурифаєр є найкомфортнішим і безпечним фільтром для отримання чистої питної води. Він самоочищається кожні 4 дні, тому вода завжди свіжа і чиста. 

Не забувайте пити саме корисну воду. Бережіть себе і своїх близьких.

Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті https://lifedeluxe.com.ua/

Наступна публікація