Електронна сигарета, як альтернатива палінню тютюна

Електронна сигарета, як альтернатива палінню тютюна

Фото: ТСН.ua

Британські дослідники стверджують, що електронні сигарети на 95% безпечніше тютюнових.

В організм вейперов потрапляє менше токсичних і канцерогенних речовин, ніж в організм курців звичайних тютюнових сигарет.

Як працює електронна сигарета

Вейпи складаються з мода та бака. Мод — це пристрій, який живиться від батарейки і нагріває спіраль. Спіраль — койл — знаходиться всередині бака, який з'єднаний з модом. Усередині бака в койл вставлений спеціальний бавовняний матеріал, що всмоктує курильну рідину. При нагріванні рідина стає паром, який вдихає курець. У сучасних електронних сигаретах моди і баки універсальні — їх можна комбінувати, вибираючи по потужності або виробнику.

Електронні сигарети: чому вони краще традиційних

Вейпи не містять тютюну, а в рідини, що випаровується, немає смоли і окису вуглецю. В організм вейпера потрапляє менше токсинів і канцерогенів, адже йому не потрібно вдихати продукти горіння.

Чи може служити електронна сигарета як альтернатива

Електронна сигарета — оптимальне рішення для курців, які задумалися про своє здоров'я. Перший час курці страждають від нестачі сигарети. Їм важливий звичний ритуал — запалити запальничку, струсити попіл, загасити недопалок. Незабаром це проходить, і запах звичайних сигарет їм стає неприємний.

Фото: ТСН.ua

Ті, хто не можуть повністю відмовитися від нікотину, вибирають нікотинові рідини для заправки.

Правила підбору електронної сигарети

Крім мода та бака в електронній сигареті є атомайзер, він же випарник. Якщо атомайзер і мод будуть недостатньо потужними, це позначиться на кількості пара. Вважається, що потужність мода повинна бути не менше 100 Вт, а атомайзера — 15 Вт.

Новачкам, які не визначились чи хочуть вони курити вейп, варто придивитися до пен-стайл. Пристрої отримали свою назву завдяки зовнішньому вигляду: вони схожі на кулькову ручку. Вони малопотужні, у них маленький бак для рідини, але ціна повністю виправдовує ці недоліки.

Наступна публікація