Форум "Форма": нове вікно можливостей для бізнесу

Форум "Форма": нове вікно можливостей для бізнесу

15 листопада 2018 року в м. Київ відбудеться один з найважливіших  заходів для представників бізнесу — перший в Україні форум "Форма" з питань менеджменту арештованими активами. 

Форум "Форма" — це не просто плат"Форма" для налагодження державно-приватного партнерства, це можливість побудувати рівноправне і взаємовигідне партнерство між державою та бізнесом у довгостроковій перспективі.

Здійснення управління потенційними управителями того чи іншого активу - це вікно можливостей для бізнесу, а саме:можливість набуття унікального досвіду, розвитку нових напрямків діяльності, створення нових робочих місць та одержання ринкової винагороди за надані послуги.

Представники бізнесу - потенційні управителі  матимуть змогу дізнатися більше про державно-приватне партнерство у сфері управління арештованими активами на форумі "Форма" :

-       Що таке менеджмент арештованими активами?

-       Яким критеріям має відповідати представник бізнесу, щоб отримати в управління арештовані активи?

-       Яка вигода від управління арештованими активами представникам бізнесу?

-       Міжнародний досвід у сфері управління арештованими активами.

-       Перші успішні кейси в Україні та їх практичний аналіз.

Відповіді на ці та інші питання нададуть спікери форуму "Форма" — всесвітньо відомі експерти у сфері управління арештованими активами, голова АРМА Антон Янчук, а також представники АРМА та Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI).

Участь у форумі "Форма" за умови попередньої реєстрації тут. Більше ін"Форма"ції про форум "Форма" ви можете знайти на офіційному сайті.

Наступна публікація