Гель-лаки: ідеальний манікюр надовго

Гель-лаки: ідеальний манікюр надовго

Сучасний ритм життя диктує свої правила не тільки в бізнес-процесах і комунікації, але й у сфері обслуговування. Одна з таких областей — манікюрна індустрія.

Офіс-менеджер, продавець, ріелтор, психолог — неважливо, чим ви займаєтеся. Ваш зовнішній вигляд і доглянутість — це те, на що в першу чергу звертає увагу ваш візаві. Несвіжий манікюр і надколотий лак здатні звести нанівець всі ваші професійні зусилля і заслуги. Тому сучасні жінки пред'являють досить жорсткі вимоги до майстрів і до манікюру — функціональність, висока швидкість і якість, довговічність, зручність, простота в догляді.

Тому на сьогоднішній день кожен поважаючий себе майстер пропонує послугу покриття нігтів гель-лаками.

Втім, нічого дивного.

Лаки недовговічні і дуже сприйнятливі до механічних пошкоджень.

Нарощені нігті — небезпечні для натуральної нігтьової пластини, вимагають регулярної корекції в салоні, яка займає досить багато часу, при випадковій поломці можуть сильно пошкодити натуральний ніготь.

А ось гель-лаки — золота середина, якої віддають перевагу більшість сучасних жінок.

Переваги гель-лакового покриття

Простота в нанесенні. Працювати з ними дуже легко, навіть в домашніх умовах. Все що вам для цього знадобиться — обзавестися самими гель-лаками і спеціальною лампою. Благо, сьогодні матеріали для нарощування і гель-лаки можна купити не тільки в Києві, а й в будь-якому куточку України.

Легко знімається за допомогою розмочування. Настільки, що процедуру зняття гель-лаку можна провести в домашніх умовах.

Стійкість до механічних пошкоджень. Навіть якщо у вас "брудна" робота або ви захоплюєтеся рукоділлям, гель-лакове покриття збереже свій первісний вигляд до самого моменту зняття.

Різноманітність палітри, ефектів і можливих дизайнів. Чого-чого, а проблем із вибором кольору, текстури, ефектів серед гелевих лаків немає. Вірніше, є — проблема вибору з величезної кількості пропонованих варіантів. Такого асортименту ви не знайдете ні серед лаків, ні серед матеріалів для нарощування нігтів.

Щоб залучити й утримати увагу майстрів і клієнтів, виробники гель-лаків йдуть в усі тяжкі.

Магнітні гель-лаки. За допомогою спеціального магніту для гель-лаків "котяче око" покриття набуває химерні обриси і красиві переливи, які неможливо створити в інший спосіб.

Термо-активні гелеві лаки. Чутливі до перепадів температури і змінюють свій відтінок під впливом тепла/холоду.

Акварельні гель-лаки. Допоможуть привнести ефект акварельного розпису в нігтьовий дизайн.

Цей список можна продовжувати довго. Але, навряд чи можливо перерахувати в одній статті весь асортимент інтернет-магазину Bone.ua, де представлений широкий вибір самих ходових кольорів починаючи від гель-лаків shellac (шелак) до інших брендів та інших супутніх матеріалів для манікюру, педикюру та нарощування нігтів.

Наступна публікація