ГК "Доброград" - переможець Національної премії "ВИБІР КРАЇНИ" 2020

ГК "Доброград" - переможець Національної премії "ВИБІР КРАЇНИ" 2020

Група компаній "Доброград", відомий забудовник Київської області, отримав премію "ВИБІР КРАЇНИ" 2020.

Премія "ВИБІР КРАЇНИ" 2020, щорічно вручається компаніям, які роблять вагомий внесок в розвиток та майбутнє України. Команда незалежних експертів, досліджуючи результати роботи та діяльності компаній обирає лише тих, хто є гідним та впевненим учасником ринку нерухомості, динаміка розвитку та фінансові показники яких є стабільними.

Будувати якісне та доступне житло, розбудовувати Україну, та змінювати світ на краще – основна місія ГК "Доброград", яка вже близько 10-ти років будує сучасні та надійні житлові комплекси для українських родин. Компанія, що ставить високі цілі і день за днем, крок за кроком впевнено досягає їх.

Тисячі сімей отримали ключі від своїх омріяних квартир, адже на рахунку компанії велика кількість проєктів, такі, як: ЖК "Піонерський квартал" (м. Вишневе), ЖК "Піонерський квартал 2" (смт. Чабани), ЖК "Чорновола" (м. Вишневе), ЖК "Сакура" (с. Крюківщина), ЖК "Українка" (м. Українка).

Компанія Доброград, яка стрімко розвивається з 2011 року та зарекомендувала себе, як надійний забудовник – неодноразово вже отримувала високі показники та оцінки, а також займала високі позиції в рейтингах кращих компаній України.

Адже це девелопер, який бере на себе зобов’язання і виконує їх, будуючи комфортне та сучасне житло для українців. За роки існування компанія побудувала та ввела в експлуатацію понад 40 яскравих будинків.

Починаючи з 2014 року премія "ВИБІР КРАЇНИ" охоплює понад 200 000 підприємств у більш ніж 150-ти галузях ділової активності. Виділити найкращих вдалося завдяки авторській методиці "URSA - 50". Україна має ким пишатися.

Наступна публікація