Грудні імпланти: які бувають та як їх правильно підібрати

Грудні імпланти: які бувають та як їх правильно підібрати

Від правильно підібраних імплантів залежить 90% успіху операції.

Ви помічали, що в одних дівчат бюст після збільшення виглядає максимально природньо, як від природи, а у інших – неозброєним поглядом видно роботу пластичного хірурга? 

Усе просто: справа у правильно підібраних силіконових імплантах для збільшення грудей! Самі пластичні хірурги говорять, що від них залежить 90% успіху операції.

Фахівці клініки Vidnova відповідають на ключові питання, що стосуються вибору грудних імплантів. Анатомічні чи круглі – які обрати? Який виробник краще? Чи є мода на імпланти?

Про форму та наповнення грудних імплантів

Сучасні грудні ендопротези складаються із силіконової оболонки та наповнювача.

За формою розрізняють:

  • круглі. Вони дарують спокусливу наповненість в зоні "пуш-ап". Дівчина отримує "ляльковий" округлий бюст;
  • анатомічні (краплеподібні). Підходять дівчатам, які хочуть природну форму грудей. Вони створюють скошений верхній полюс.

За наповнювачем розрізняють:

  • висококогезивний гель, який володіє "пам'яттю". Навіть при розриві ендопротезу він залишається на місці;
  • гель з боросилікатними микросферами. Завдяки його використанню вдалося полегшити імпланти на 30% в порівнянні з аналогами. Гель з мікросферами використовується в надлегких B-Lite від світового виробника POLYTECH (Німеччина). Це представники нового покоління імплантів.

Наповнювачі у вигляді гідрогелю чи фізрозчину сьогодні практично не використовуються. Вони представляють бюджетний варіант.

Як проводиться пластика грудей ви можете прочитати тут.

Чи є мода на імпланти?

Дівчата дуже добре реагують на новинки, пов'язані з інноваціями в пластичній хірургії. У 2020 році компанія POLYTECH удосконалила не тільки гель, яким наповнені імплантати, а й оболонку. Найновіші ендопротези в світі – надлегкі B-Lite з мікротекстурованою оболонкою MESMO.

B-Lite MESMO легші на 30%, але найголовніше – вони знижують ризик післяопераційних ускладнень – капсулярну контрактуру і лімфому.

Нові імпланти B-Lite MESMO доступні для пацієнтів клініки Vidnova.

Які грудні імпланти краще?

Ідеальних імплантів не існує. Є ті, які підходять індивідуально кожній пацієнтці.

Вибір імплантів – спільне рішення пластичного хірурга і пацієнтки. Враховуються анатомічні параметри дівчини, стан молочної залози, і, звичайно, побажання майбутнього результату.

На консультації дівчина приміряє зовнішні сайзери, які дають уявлення про майбутню форму груде, а також може спрогнозувати результат до операції завдяки 3D моделюванню. Комп'ютерна візуалізація дозволяє вибрати остаточний обсяг і форму імплантатів.

Краса завжди дає впевненість! Наважуйтесь на зміни!

Наступна публікація