iPhone 11 від Apple — практична і доступна новинка

iPhone 11 від Apple — практична і доступна новинка

Діагональ дисплея бюджетної моделі склала 6,1 дюймів. Детальніше читайте в короткому огляді нижче.

Айфон 11 поки не з'явився в продажу, але передзамовлення моделі вже можна оформити. Якими характеристиками володіє останнє покоління "яблучних" телефонів, можна сказати після минулої презентації компанії. 

Цікаві фішки

У смартфоні iPhone 11 встановлена здвоєна камера. Це означає, що кожен користувач зможе робити чіткі, виразні і живі фото, вести відеозйомку навіть в поганих умовах освітлення. Спеціальні програми, створені розробниками компанії Епл, дозволяють коригувати фото до ідеального результату.

З корисних фішок iPhone 11 виділяють такі:

1. Розпізнавання власника телефону по обличчю, завдяки модулю під назвою Face ID останньої версії. Хороша і надійна альтернатива сканеру відбитків пальців. Реагує швидко, кілька секунд і отримані дані проаналізовані приладом. Оновлена система датчиків забезпечує високий кут ідентифікації користувача. Тобто, щоб пристрій розпізнав власника, немає необхідності брати його зі столу і підносити близько до обличчя.

2. Фронтальна камера робить фото з роздільною здатністю 12 Мп. Щоб модуль не виділявся і не псував дизайн Айфон 11, розробники використовували темну лінзу.

3. Головна камера здвоєна, з широким кутом огляду до 120 градусів і триразовим збільшенням картинки. Вона дозволяє проводити сповільнену зйомку зі швидкістю 120 кадрів за 1 секунду.

4. Порадує шанувальників "яблучних" пристроїв і бездротова швидка зарядка.

5. Тривалу експлуатацію без необхідності заряду протягом доби смартфону забезпечує акумулятор з підвищеною місткістю. Показник дорівнює 3110 мАг.

Начинка новинки

Про економне енергоспоживання подбає процесор Apple A13. Чіпсет енергоефективний. Виробником якісних комплектуючих для ексклюзивних апаратів Епл є тайванська компанія TSMC, з якою підписано договір про довгострокову співпрацю. В новинку вбудований співпроцесор AMX. Його завдання — забезпечити функціонал комп'ютерного зору і доповненої реальності.

Оперативка склала 4 Гб. Вбудований накопичувач виконаний в двох варіантах — 64 Гб і 256 Гб. Пам'яті предостатньо, щоб завантажувати і зберігати картинки, фото, відео, створювати плейлисти з улюблених музичних композицій.

На iPhone 11 ціна залежить від комплектації. Вартість базової версії — 699 доларів.

Наступна публікація