Коли фінанси співають романси: кредити онлайн від Sos Credit

Коли фінанси співають романси: кредити онлайн від Sos Credit

Що таке кредити онлайн в Україні? Чому варто звернути увагу на мікропозики? І як отримати гроші до зарплати за 5 хвилин?

Левова частина нашого життя мігрувала в онлайн: від побутових покупок і до оформлення паспортів. Фінансова складова не залишилася осторонь. Прогрес пішов далеко вперед разом з пластиковими картами, особистими кабінетами в мережі інтернет і онлайн-кредитуванням. До речі, саме про останній і піде мова в сьогоднішній статті.

Можна як завгодно ставитися до кредитів, як до можливості дозволити собі трохи більше, ніж є на даний момент, як до палички-виручалочки навіть тоді, коли сусід по майданчику відмовив у грошах до зарплати, як до серйозних зобов'язань, які не дозволяють розслабитися до повного погашення позики. Одне відомо точно, складно знайти людину, яка не погодився б з твердженням: гроші в борг необхідні — така реальність. А можливість взяти кредит онлайн швидко вирішує це питання, головне вибрати надійну мікрофінансову організацію.

Наш кредит — ваш профіт

Компанія Sos Credit більше трьох років кредитує громадян України. Сайт soscredit.ua обробив понад 360 000 заявок і видав близько 300 000 кредитів. Отримання позики до 10 000 гривень строком до 30 днів на будь-яку банківську карту України займає всього лише 20 хвилин. Кожен може скористатися послугою пролонгації і продовжити термін користування кредитом ще на 30 днів. До всього іншого, постійні клієнти сервісу економлять до 50% на відсотках по кредиту завдяки Програмі Лояльності. Чудово, чи не так?

Крім цього, сервіс гарантує:

·      80% схвалень за заявками;

·      время роботи 24/7;

·      20 хвилин на подачу і обробку заявки.

Кому доступні кредити онлайн? Громадянам України, які досягли повноліття, крім жителів тимчасово окупованих територій і АРК Крим.

Як отримати гроші до зарплати?

Якщо у вас є паспорт громадянина України та ІПН — половина справи зроблена. Залишилося тільки зайти на сайт компанії Sos Credit і заповнити заявку на кредит тут. Також знадобитися вказати дані про місце роботи, сімейний стан і заробітну платню. Зверніть увагу, довідка з місця роботи і довідка про зарплату не потрібна. Ще одна важлива деталь — діюча карта будь-якого банку України. Адже саме за реквізитами карти і будуть відправлені гроші.

Кожен новий клієнт компанії може отримати кредит під 0%* до 3 000 гривень. Це відмінний шанс ближче познайомитися з інтернет-кредитуванням, а також випробувати сервіс в дії. Тим паче, що більше не потрібно заповнювати численні документи і годинами чекати рішення, як вимагає банківська процедура. Спростіть собі життя, заходьте на сайт і заповнюйте заявку на кредит онлайн вже зараз.

* Під 0% мається на увазі кредитна ставка 0,01%.

Наступна публікація