Комплексна діагностика онкології – перший етап у боротьбі з хворобою

Комплексна діагностика онкології – перший етап у боротьбі з хворобою

Успіх лікування раку на 50% залежить від своєчасної комплексної діагностики захворювання.

Україна і досі залишається в Європі однією з перших країн за темпами поширення раку. Щорічно, близько 180 тис українців дізнаються, що вони хворі на рак. І хоча онкологія давно вийшла з ряду невиліковних хвороб, а діагностування успішно проводиться в багатьох медичних центрах країни, кількість хворих щорічно зростає. В чому ж криється причина такої тенденції?

Успіх лікування раку на 50% залежить від своєчасної комплексної діагностики захворювання. Інші 50% припадають на точність результатів та правильно підібране лікування. Акцентуємо увагу саме на комплексності, адже, провівши діагностику якоїсь окремої частини тіла, можемо пропустити карценому, яка тільки-но починає зароджуватися в іншій області організму, і, до наступної діагностики може яскраво проявити себе й збільшитися в розмірах у кілька разів. Комплексна діагностика дозволяє обстежити усі тканини й органи і отримати реальну картину стану здоров'я організму з усіма наявними (або ж відсутніми) злоякісними новоутвореннями. 

"Омега-Київ" – це сучасний медичний центр, що надає широкий спектр діагностичних послуг. Лікарі базуються на комплексному підході у наданні послуг, а медичний заклад забезпечений передовим обладнанням, що дозволяє проводити навіть найскладніші обстеження.

Для діагностики онкології та інших захворювань у медичному центрі "Омега-Київ" використовується:

  1. Магнітно-резонансна томографія (МРТ Philips ACHIEVA 1.5T) – це неінвазивний метод візуалізації тканин усього організму без використання іонізуючого випромінювання. Зображення тіла, зроблені апаратом, чіткі і точні. МРТ може візуалізувати різноманітні аномалії судин, пошкодження кістних структур (переломи, метастази, первинні пухлини, є інформативним методом діагностики безсимптомних пухлин різних органів.

  2. Комп'ютерна томографія (КТ Philips BRILLIANCE 64) – дослідження, що допомагає визначити стадію рака і його поширення на прилягаючі тканини та органи, що розташовані поряд. Допомагає виявити рецидив злоякісної пухлини після лікування.
     
  3. Ультразвукова діагностика (Ультразвукові апарати VOLUSON 730 Pro та Toshiba Aplio XG premium) – найпростіший та найшвидший метод ранньої діагностики онкології. Накопичений досвід спеціалістів значно розширив можливості у діагностиці раку кишківника, шлунку та щитоподібної залози.

  4. Електроенцефалографія (Електроенцефалограф BRAINTEST VIDEO 24) – це метод дослідження головного мозку, що відображає функціональну сторону роботи мозку. Це абсолютно безпечний метод, що використовується для діагностики змін функціонального стану активності клітин головного мозку.

Медичний центр "Омега-Київ" в своїй структурі має клініко-діагностичну лабораторію, що дає можливість в першу чергу контролювати якість лабораторних досліджень, в максимально короткий термін виконувати замовлення та комплексно підходити до діагностики різних захворювань. Для діагностики онкопатології лабораторія виконує широкий спектр онкомаркерів крові, які використовуються для скринінгового дослідження та попередження захворювання.

"Омега-Київ" володіє не тільки хорошим діагностичним обладнанням але і високопрофесійними спеціалістами, які в свою чергу знайдуть індивідуальний підхід для діагностики та лікування захворювань з використанням новітніх світових методик та стандартів.

Діагностика раку у світі

Світова практика свідчить про те, що комплексне раннє діагностування онкології – це перший крок на шляху до одужання. І проходити таку діагностику повинен кожен громадянин.

В розвинених країнах світу серед населення існує поняття обов'язкового онкоскринінгу. Онкоскринінг проводиться раз на рік і дає повну інформацію про наявність чи відсутність ракових клітин в організмі навіть коли ще відсутні будь-які симптоми. Таким чином, своєчасно діагностувавши хворобу, пацієнт має всі шанси на повне одужання і подальше щасливе життя.

Діагностичне відділення медичного центру "Омега-Київ" знаходиться за адресою: м. Київ, вул. М.Максимовича, 10. тел:о44 -257-05-05.

Наступна публікація