Корпусна кухня AL-BAgroup: італійські меблеві традиції від українського виробника

Корпусна кухня AL-BAgroup: італійські меблеві традиції від українського виробника

Дизайнерський кухонний гарнітур за ціною фабричного — реальність сучасного ринку. Одеська компанія AL-BAgroup впевнено змінює стереотипи і пропонує меблі premium-сегменту, вартість якої не включає надбавок посередників.

Як виробникові вдалося досягти балансу між ціною і якістю гарнітурів? Відповідь проста — пряме співробітництво з європейськими постачальниками пильних матеріалів і фурнітури.

Критерії вибору

Кухонний гарнітур визначає зручність приміщення. До виконання конструкції завжди пред'являються особливі вимоги. Вони зводяться до трьох аспектів — стійкість до зовнішніх чинників (пар, жир, перепади температур, механічні пошкодження), якість матеріалів і естетика.

Меблі підбираються з урахуванням планування і розмірів кімнати. Головне — задіяти кожен сантиметр площі. Тільки в такому випадку кухня буде просторою і не завантаженою зайвими предметами, а техніка і посуд — в легкій доступності.

На що звернути увагу:

  • матеріал конструкції. В основі меблів від "Албагрупп" — ДСП австрійського (Egger) виробництва. Для декоративного оформлення фасадів майстри також використовують акрилові глянцеві / матові MDF-панелі від німецького бренду Rehau (колекції Brilliant і Crystal). Вони поєднують кращі характеристики скла і термопластичного ламінату. Їх переваги — стійкість до впливу вологи, тепла, механічних пошкоджень (подряпин, сколів), зміни кольору під впливом UV-випромінювань (фарба не вигорає і не втрачає яскравості на сонці), деформації. Щоб підвищити рівень водозахисту стикових з'єднань, корпус і фасади клеяться на поліуретан;
  • матеріал стільниці. В її основі — ДСП-плита Egger з абсолютно гладкою поверхнею, стійкою до механічних пошкоджень. Стільниця не боїться впливу температур, харчових кислот, витримує підвищені навантаження. ДСП-плита Egger від води і пара не розбухає, ударопрочна. Кухня Premium-класу — конструкція зі стільницею, виконана з натурального каменю Lapitek (Італія). Матеріал стійкий до впливу тепла, води, зносу і подряпин, утворення плям;
  • фурнітурні елементи (петлі, висувні і підйомні механізми, ручки — врізна, накладна або прихована). Перевага меблів "Албагрупп" — оснащення комплектуючими європейського зразка (Grass, Hafele).

Ще один критерій вибору — оформлення конструкцій. Особливість кухонного гарнітура від AL-BAgroup — італійський дизайн. Можливо оформлення конструкції в будь-якому стилі — модерн, хай-тек, мінімалізм.

Як працюють професіонали

Планування кухонного гарнітура обговорюється з дизайнером-замірювачем. Перший етап — розробка 3D-проекту конструкції.

Запуск проекту в роботу — після проведення всіх розрахунків, укладення договору з клієнтом. Виробничий процес контролюється на всіх етапах. Готові кухонні меблі встановлюється на стенді попереднього монтажу, де перевіряється робота всіх механізмів перед відправкою клієнту. Гарантія на гарнітур — 2 роки.

Наступна публікація