Кращий чохол на Айфон 5 і 5s, який він?

Кращий чохол на Айфон 5 і 5s, який він?

Хочете захистити свій iPhone від подряпин, відколів, негативної дії вологи і пилу? А може, хочете зробити його оригінальним? З цими завданнями легко впорається стильний та надійний аксесуар — чохол на Айфон 5.

Чохол дозволяє захистити девайс від усіляких пошкоджень, що виникають у процесі щоденної експлуатації.

Навіщо це потрібно

Бампер є невід'ємним атрибутом будь-якого iPhone, сьогодні важко уявити, що можна обійтися без даного аксесуара. В каталозі http://endorphone.com.ua/apple-iphone-5s-case представлені різноманітні чохли на 5s.

Багато хто сприймає чохол виключно як декоративний елемент, але він має широкі функціональні можливості. Він дозволяє:

  1. Запобігти вислизанню. Корпус iPhone 5 і 5s виконаний зі скла і алюмінію, тому при необережних рухах може випасти з рук. Чохол виконаний зі спеціальних матеріалів, які дозволяють зручно і міцно тримати "Айфон".
  2. Захистити від відколів, подряпин, пролитої кави. Чохол амортизує і приймає удар на себе, зберігаючи первозданний вигляд "Айфона". Завдяки закритим граням волозі й пилу буде важко потрапити всередину девайса і викликати несправності, в той же час бампер не перешкоджає вільному і комфортному доступу до функціональних клавіш та роз'ємів.
  3. Виділятися з натовпу. Стандартні забарвлення корпусу iPhone 5 і 5s обмежені невеликою палітрою, а ось у бамперів асортимент величезний. Сьогодні можна замовити іменний чохол, зі своєю фотографією, не кажучи вже про велику кількість універсальних дизайнів на будь-який смак.

Для гармонійного й стильного образу деякі магазини пропонують у подарунок заставку з тим же зображенням, що і на бампері.

Матеріал має значення

Найбільшою популярністю користуються пластикові та силіконові чохли. Вони відрізняються практичністю і коштують недорого, що дозволяє купити відразу кілька варіантів і міняти їх відповідно до настрою.

Пластикові чохли на "Айфон" 5 і 5s бувають матові та глянцеві. Перші мають злегка шорстку текстуру, на них не залишається відбитків пальців, другі — красиво блищать на сонці. Пластикові бампери добре сидять, виглядають яскраво і стильно. Тим, хто віддає перевагу практичності, краще придивитися до силікону. Він більш зносостійкий, краще захищає від пошкоджень.

Наступна публікація