Красиво жити не заборониш: Будуємо дім, як у Кличка

Красиво жити не заборониш: Будуємо дім, як у Кличка

Красиво жити в Україні можна, якщо вірити в можливості професіоналів своєї справи.

Літо – чудовий час, щоб будуватися. Журналісти нашого видання пішли на безпрецедентний експеримент, щоб довести – красиво жити не заборониш! Сьогодні ми дізнаємося, як побудувати будинок, який буде практично точною копією будинку столичного мера Віталія Кличка.

Елегантний білий особняк чиновника обивателі вважають мало не верхом розкоші і гарного смаку. Насправді, проект такого будинку обійшовся нам зовсім недорого. Але про все по порядку.

Оскільки зайвого часу у нас не було, ми вирішили відшукати можливість отримати на руки проект готового будинку не виходячи з офісу. Для початку за допомогою пошуковика Google ми відшукали віртуальні представництва вітчизняних архітектурних і дизайнерських бюро.

Відшукати сайт, де команда професіоналів пропонує проекти будинків за стриманими цінами, нам вдалося не відразу. Кілька сайтів не вирізнялися навіть мало-мальськи виразним дизайном, на інших – відсутні зручні контакти, третя група сайтів і зовсім не мала свіжого контенту. Ми зупинили свій вибір на проекті dom4m.com.ua. І поставили питання в лоб – чи можуть їх спеціалісти підготувати для нас проект будинку за образом і подобою житла мера. Іншої відповіді, крім ствердної, ми і не очікували.

Після милого спілкування з менеджером пройшло зовсім небагато, коли на порозі нашого офісу з'явився кур'єр з повним пакетом документів. Проект будинку відповідав усім нашим вимогам, хіба що розміри будівлі виявилися менше. Скажімо, будинок мера в мініатюрі.

Проект від Dom4M обійшовся всього в 18 тисяч гривень. Зроблений він виявився з душею, і наші експерти підтвердили – будівництво за цим проектом можливо з легкістю.

до Речі, всі умови свого розслідування ми виконали на сто відсотків – ми ні на секунду не залишали офіс для отримання проекту, розрахунок з фахівцями фірми провели без готівки.

Результати нашого експерименту довели, що красиво жити в Україні можна, якщо вірити в можливості професіоналів своєї справи.

Наступна публікація