Кредит онлайн: швидке вирішення фінансових проблем

Кредит онлайн: швидке вирішення фінансових проблем

Онлайн кредитування, порівняно молода галузь на фінансовому ринку, переживає в Україні справжній бум.

Ще 2-3 роки тому ця послуга була мало кому доступна, тепер же кредитні компанії масово переносять кредитування в інтернет. Кредити, як складна бюрократична процедура, відходять у минуле, так як мікрофінансові організації виводять цю послугу на абсолютно новий рівень.

Що таке швидкий кредит онлайн?

Миттєві кредити зробили займ грошей простим і звичним ділом, яке можна швидко виконати по дорозі з роботи. А кредит онлайн можна взяти за 5 хвилин посеред вулиці за допомогою смартфона і мобільного інтернету. Приватні компанії не вимагають гарантії платоспроможності у вигляді довідок з роботи, застав і поручителів, оскільки багато позичальників не мають офіційного місця роботи. У цю категорію входять студенти, фрілансери, домогосподарки, приватні підприємці, пенсіонери.

Умови отримання кредиту онлайн:

·      Вік 18-75 років включно.

·      Чинний паспорт громадянина України.

·      Номер особистої банківської карти.

·      Ідентифікаційний код.

·      Наявність доходу.

Інших документів не потрібно. МФО не звертають уваги навіть на стан кредитної історії, хоча дані про позику відправляють в кредитні бюро. Тому швидкий кредит — чудовий спосіб створити гарну КІ, з якою потім можна йти у банк. Досить взяти позику навіть на 1000 гривень 3-4 рази і віддати її вчасно.

Перший кредит онлайн можна взяти на суму до 3000-5000 гривень. Кожне благополучне повернення боргу збільшує кредитний ліміт і постійний клієнт може розраховувати на позику в 15 000—20 000 гривень. Терміни в МФО різні — від 1 дня до 30-35 днів. Відсоток нараховується кожен день, тому вигідно повертати кредит достроково. Навіть якщо він оформлений на 14 днів, а відданий через 8, відсотки будуть перераховані на користь клієнта.

Відсоткова ставка швидких кредитів висока, доходить до 2,5% в день, цей фактор треба враховувати при виборі МФО. Середня комісія за оренду кредиту — 1,2-1,7% в день. Але багато МФО пропонують перший кредит онлайн під 0,01%: його називають «нульовий кредит» або «кредит без переплат». МФО на них не заробляють, а використовують як промоакцію для залучення нових клієнтів, тому суми нульових кредитів невеликі — до 1500-2000 гривень.

У чому переваги оформлення кредиту в інтернеті

·      Система видачі кредиту повністю автоматизована, рішення приймає робот, тому відсутній «людський фактор» і настрій співробітника МФО не впливає на відповідь по кредиту.

·      При першому зверненні процедура оформлення кредиту займає 15-20 хвилин, а при повторному — 3-5 хвилин.

·      Клієнт отримує гроші навіть якщо не може вийти з дому через хворобу, очікування доставки або термінової роботи.

·      Отримати гроші на карту і погасити кредит можна цілодобово, не залежачи від режиму роботи офісу, без вихідних і свят за допомогою будь-якого мобільного пристрою і Wi-Fi.

·     Оформляючи заявку онлайн, клієнт може спокійно все обміркувати і порахувати, немає стресу через спілкування зі сторонніми людьми. А якщо з'явилися питання, задати їх можна онлайн консультантам.

Повернення швидкого кредиту

Повернути борг можна онлайн на сайті з карти — підходить будь-яка, не тільки особиста картка клієнта, — або в офісі МФО готівкою. Це найшвидші способи оплати, які підходять для повернення позики в останній день. Інші варіанти — це каси банків, поштові відділення та грошові термінали. Їх варто використовувати при достроковому погашенні, так як вони можуть перевести платіж не відразу, а за прострочення оплати кредиту нараховують штрафи в розмірі 1-3% в день.

Наступна публікація