Крісла, що будуть корисними в домі

Крісла, що будуть корисними в домі

Скільки цікавих варіантів використання можуть подарувати нам крісла? Навіть без класичного, ми нарахували шість типів крісел, які будуть корисні у вашому будинку або поряд з ним.

1. Крісло-мішок

Безкаркасне крісло, його можна кинути в будь-якій частині будинку немов мішок, і воно відразу ж стане зручними і м'якими меблями. Досить в нього сісти і він повністю повторить контури тіла користувача. Втім, це не гарантує зручної пози, її потрібно буде ще підібрати, але з цим проблем як правило не виникає.

Такий тип меблів дуже зручно переносити, його можна навіть винести у двір для читання книги або для роботи на ноутбуці в саду. А якщо принести в одне місце кілька мішків, то можна буде зробити різнокольорову вечірку. Зазвичай мішки роблять з яскравих кольорів, але навіть під відносно строгий дизайн у будинку можна буде знайти відповідне крісло.

2. Крісло-ліжко

Малогабаритний предмет меблів, який може роками виконувати функції крісла для сидіння, і чекати своєї години. Коли його можна буде розкласти в ліжко і покласти одного зі своїх гостей на нічліг. А може до вас на тиждень приїхав хтось із родичів, а зайвої ліжка або дивана немає?

Звичайні крісла в цьому вам не допоможуть, а от з функцією ліжка — цілком. Нехай це ліжко не буде особливо широким, але кілька ночей у відносному комфорті на ньому провести легко. Подивитись можливі варіанти можна тут https://divani-kiev.com.ua.

3. Крісло-реклайнер для домашнього кінотеатру

Уявіть, як сидите перед величезним телевізором, спинку можна нахилити під потрібним кутом, а якщо потрібно, то активувати підставку для ніг і витягнути свої кінцівки максимально зручно. Щоб поза не відволікала від фільму, то необхідно звернути увагу на крісла-реклайнери.

Ці меблі схожі на ті, що використовується в громадських кінотеатрах. Можна розраховувати на розкішні місця для сидіння і зручні підлокітники, в які можна поставити напій або ємність для попкорну або іншої їжі. Адже ми всі любимо поїсти перед телевізором, а вдома не потрібно себе обмежувати тим, що продається в закладі або чіпсами з магазину неподалік. Втім, про свої кулінарні уподобання ви знаєте і без нашої допомоги.

4. Крісло-масажер

Максимально доступний рівень комфорту пропонує масажне крісло. Після складного дня можна сісти в таке і розслабиться в рамках однієї з безлічі масажних програм, які прописані в кожному з них. Виробники кажуть, що воно може замінити цілий масажний кабінет. Поки трохи передчасно, але пропрацювати м'язи спини, шиї і ніг наш герой здатний.

Втім, ціна цього щоденного блаженства немаленька. Гарне масажне крісло може обійтися в кілька сотень тисяч гривень. Але таке повинно бути у кожного.

5. Крісло-гойдалка

Якщо масаж — це занадто дорого, то можна увійти в медитативний стан за допомогою старого-доброго крісла-качалки. Мало що зрівняється з таким кріслом теплим вечором на веранді або балконі, з приємною книгою на колінах або з планшетом із навчальним курсом або іншою корисною програмою.

Та й просто дрімати від стабільних коливань — чудесні відчуття. Можна подумати про те що сталося, продумати плани на наступний день і насолодитися заходом.

6. Офісні крісла

Не завжди розважатися, потрібно ще й час від часу працювати. Якщо ваша праця виконується на комп'ютері, то дуже важливо організувати для себе якісний робочий простір, який складається з столу і офісного крісла. Зі зручною посадкою і правильною висотою монітора, хребет і шия будуть рівними і не про себе нагадуватимуть навіть після довгого робочого дня. А може, робота нарешті перетвориться на задоволення?

Наступна публікація