Купити ліки швидко та вигідно: як українці користуються сервісом YOD.ua

Купити ліки швидко та вигідно: як українці користуються сервісом YOD.ua

Новий масштабний проект YOD.ua допомагає кожному користувачеві вирішити основні проблеми зі здоров'ям.

Сьогодні обійтися без життєво важливих медпрепаратів неможливо, а значить, вихід один: шукати, де є можливість купити ліки дешевше і зручніше. Значна частина таких пошуків триває довго і закінчується нічим, бо єдиної бази цін не існує. Точніше, не існувало до появи YOD.ua.

Новий сервіс допомагає українцям не лише отримати відповіді на питання про вартість та про призначення лікарського засобу, але й оформити покупку будь-якого медичного препарату або БАДа за пару хвилин за вигідною ціною, значно заощадивши при цьому час та гроші.

Покупка і замовлення ліків через YOD.ua: як це працює?

У базі даних сайту є інформація більш ніж про 20 тисяч доступних препаратів: зображення препарату, його опис, інструкція, а також вартість і наявність для замовлення в аптеках вашого міста. Крім того, доступний і перелік аналогів, якщо користувач має алергію на призначені ліки або його не влаштувала ціна.

Пошук і замовлення ліків через інтернет: що пропонує YOD.ua?

  • Якість товару. Плануючи придбати ліки онлайн, користувач може бути впевнений, що йому пропонують тільки сертифіковані медпрепарати і оригінальну косметику. Гарантія якості поширюється на будь-які групи медикаментів.
  • Мобільність. Замовляти товар можна з будь-якого міста — наприклад, для рідних та близьких, які перебувають далеко. Скажімо, покупець, проживаючи в Києві, цілком може знайти і замовити препарат для своїх батьків у Львові. Пошук ліків на YOD.ua в заданій місцевості незалежно від фактичної присутності дуже зручний для тих, чиї близькі не знайомі з високими технологіями, але потребують ліків.
  • Обмін думками. Жодна стаціонарна точка продажу не може запропонувати можливість дізнатися, що думають про товар інші користувачі. А ось YOD.ua може: під кожним препаратом є відповідна графа з коментарями, де всі бажаючі діляться досвідом використання медикаментів.
  • Професійне консультування. У форматі чату можна поставити лікарю будь-яке питання, причому анонімно. До послуг користувачів фахівці найрізноманітніших профілів, від дерматологів до психологів. Всі вони доступні в режимі 24/7.

Покупка ліків онлайн і не тільки

Українці мають можливість щодня поповнювати базу власних знань про медицину та здоровий спосіб життя, для цього на сайті є блок статей: поради щодо здорового харчування, як тренуватися, як і чим лікувати новонародженого, як зміцнити здоров'я тощо.

В яких містах можна купити ліки онлайн та недорого через інтернет?

На сьогоднішній день YOD.ua працює по всій Україні: в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Львові та інших великих населених пунктах країни. Місцезнаходження клієнта не має ніякого значення, покупка ліків через інтернет з гарним сервісом і девізом "Економно та вигідно!" cьогодні доступна кожному українцю.

YOD.ua ваш надійний персональний помічнику всьому, що стосується здоров'я!

Наступна публікація