Купити велосипед в інтернет-магазині і не помилитися?

Купити велосипед в інтернет-магазині і не помилитися?

На допомогу нашим клієнтам компанія Anuka пропонує зручну й розумну систему вибору і систему оцінювання, використовуючи які легко отримати варіант, який буде повністю відповідати всім вимогам клієнта, велосипед ціна-якість.

Оптово-роздрібна компанія Анука.

Вибір велосипеда справа досить складна навіть для людини, що займається велосипедним спортом професійно. Що говорити про людей, які вирішили вперше придбати велосипед і які знають про велосипедах лише те , як на ньому їздити. Як купити велосипед в інтернет-магазині і не помилитися - питання актуальне для багатьох. На допомогу нашим клієнтам компанія Anuka пропонує зручну й розумну систему вибору і систему оцінювання, використовуючи які легко отримати варіант, який буде повністю відповідати всім вимогам клієнта, велосипед ціна-якість.

Наша фірмова система

Наша фірмова система від компанії Anuka.com.ua - рейтинг велосипедів ціна, якість моделі, яка Вас зацікавила, можна оцінювати не тільки за зовнішнім виглядом. Система пропонує певну кількість балів за кожну одиницю оснащення. Більш якісне і сучасне оснащення - більша кількість балів. Дана система дозволяє проаналізувати велосипед, порівняти його з іншими моделями. Що важливо, система відображає зв'язок між вартістю і рівнем комплектації. Більш висока ціна і формується з високоякісного обладнання та механізмів. Аналогічних систем тестування нема, це наша розробка, яку ми виношували давно. Наша система заощадить безліч часу для самостійного порівняння, ми все вже зробили за Вас.

Особливості підбору велосипеда

Як працює наша система? Візьмемо два гірських велосипеда , одного виробника, однієї серії, але різного цінового діапазону: Pride XC-29 PRO 2.0 2016 і Pride XC-29 PRO 1.0 2016. Перша модель коштує близько 80 тис. , друга 47 тис. Використовуємо нашу систему. Оцінюємо по матеріалу рами,типу вилки і гальмівної системи, манетки, перемикачі,каретці, педалей. В результаті більш дорога модель Pride XC-29 PRO 2.0 набирає 26 балів, а більш дешева - 16 . Використання нашої системи допоможе зрозуміти наскільки вартісний байк, яке його оснащення, зв'язок ціни і якості - це найбільш актуально для порівняння велосипедів в одному ціновому діапазоні. Результати використання системи можуть стати важливими при вирішенні купити велосипед в інтернет магазині.

Навігація по сайту

  • На нашому сайті велосипеди поділені на категорії за типом їх призначення. Потрібен міський круїзер або гірський велосипед? Відібрати потрібні дуже легко, за допомогою одного натискання мишки.
  • Представляємо повний вибір товарів, від практично всіх виробників, від бюджетних моделей до представників Преміум класу. Вибираємо потрібного виробника, натискаємо і відразу ж отримуємо список байків обраного виробника. Все швидко, зрозуміло і просто!.
  • Істотним при виборі є матеріал рами, адже саме матеріал впливає на міцність, довговічність конструкції, аеродинамічні властивості, вагу. Бажаєте ультрасучасний, мега міцний і неймовірно легкий байк? Вибираємо карбон зі списку матеріалів, і отримуємо моделі з карбоновою рамою. Все елементарно - вибираємо потрібний варіант, один клік, і в результаті людина отримує безліч потрібних варіантів.

Чому купують у нас ?

Якісна і повноцінна експлуатація, максимальне задоволення від їзди залежить від технічного оснащення. Ми пропонуємо можливість вибрати велосипед за типом вилки, розміром вилки, розміром рами, діаметром коліс, типом гальмівної системи. Ми не пропустили жодного критерію, що гарантує нашим покупцям впевненість у правильності свого вибору.

Наш асортимент налічує більше 1500+ велосипедів в наявності в Україні, з них більша частина з безкоштовною доставкою. Наша система вибору дозволить вибрати свій ідеальний велосипед за лічені хвилини. Залишилися питання? Зверніться до нашого менеджера, який професійно проконсультує і дасть відповіді на всі Ваші запитання. Пам'ятайте кращі ціни для зареєстрованих користувачів.

Автор: Інна Подливахина

Наступна публікація