МАУП – альма-матер щасливих студентів та успішних випускників

МАУП – альма-матер щасливих студентів та успішних випускників

МАУП – найбільший недержавний економіко-гуманітарний вищий навчальний заклад України.

Студентські роки – один з найкращих періодів в житті кожного. Наскільки яскравим та, водночас, корисним для вас буде цей час - залежить від вибору навчального закладу. Чи хотілось би вам навчатися у Виші, який свого часу закінчили діючий прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, народний депутат Ельбрус Тедеєв, зірки спорту Василь Вірастюк та Ірина Мерлені? Тоді знайомтесь: МАУП – найбільший недержавний економіко-гуманітарний вищий навчальний заклад України.

Нещодавно Міжрегіональна Академія управління персоналом відсвяткувала свій  28-й День народження! За 28 років сумлінної роботи МАУП виховав понад 200 тис. талановитих фахівців у найрізноманітніших галузях знань. Нині у нас навчаються студенти з 39 країн світу за 20 спеціальностями та 109 спеціалізаціями!

Навчаючись в МАУП, ви зможете опанувати сучасні професії в сфері ІТ-технологій, інтернет-маркетингу, політології, міжнародного права і багатьох інших. До того ж, у МАУП існують спеціальні міжнародні освітні програми, на які, задля отримання вищої освіти, можна вступити без сертифікату без ЗНО. Після закінчення навчання ви навіть можете отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу як в Україні, так і за кордоном.

Навчання в Академії проводиться за денною, заочною та дистанційною формами. Обравши заочну форму, ви зможете комфортно поєднувати навчання з роботою, а дистанційна дозволить вам отримати вищу освіту без найменшого відриву від роботи. Більше того, тільки в МАУП, навчаючись на стаціонарі, ви також зможете виділити час для професійного розвитку та захоплень, створивши власний гнучкий графік відвідування лекцій і семінарів.

Університетський кампус МАУП є одним з найбільших в Україні та має розвинену інфраструктуру. Поруч із навчальними корпусами розташовані конференц-зал, медичний центр, бібліотека, спортивний комплекс, концертний зал, парк, студентські ресторани, кафе та їдальні, продовольчі магазини, відділення банку та перукарня. На всій території Академії доступний безкоштовний Wi-Fi.

Ми піклуємось про майбутнє наших вихованців навіть після закінчення Академії. Наші фахівці безкоштовно проводять для студентів  профорієнтацію, допомагають розкрити прихований потенціал та визначитись з майбутньою професією, знаходять омріяне місце роботи та займаються працевлаштуванням студентів.

Якщо ви хочете стати частиною великої та дружньої сім'ї МАУП і долучитися до навчального процесу в легендарному українському Виші, ласкаво просимо на відвідини Днів відкритих дверей! Більш того, весь квітень, з нагоди 28-річчя, на вас чекає святкова знижка 20% на навчання! Приходьте до МАУП та станьте на крок ближче до своєї мрії!

Телефон приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/

Наступна публікація