Меблі для тварин Harley and Cho: те, що потрібно вашому улюбленцю

Меблі для тварин Harley and Cho: те, що потрібно вашому улюбленцю

Домашній вихованець — маленький член сім'ї, якого постійно хочеться балувати. Наприклад, можна придбати йому власні меблі, створені з любов'ю і урахуванням потреб домашніх тварин.

Міцні та прості в догляді меблі для кішок і собак

Людина третину життя проводить на ліжку, а вихованці — ще більше. Меблі для тварин Harley and Cho створені для того, щоб вихованцям всіх порід і розмірів було приємно і зручно відпочивати у своїх «спальнях».

Компанія пропонує лежаки і будиночки для кішок і собак.

М'які та каркасні меблі для домашніх улюбленців дуже міцні. Вони залишаються цілими навіть після активних ігор, жування і дряпання. Приємний бонус — чистка оббивки займає мінімум часу. Більшість матрациків поставляється зі знімним чохлом — його можна прати в пральній машинці. До речі, не обов'язково залишати матрацики без чохла навіть на час прання і сушіння — додатковий чохол можна придбати в розділі з корисними аксесуарами.

Що підійде вашому вихованцеві

Кожен чотириногий друг індивідуальний, і це обов'язково потрібно враховувати при виборі меблів. Harley and Cho досліджували потреби самих вибагливих вихованців і створили меблі, яка влаштує і тварину, і його власника.

Лежаки і будиночки виконуються в декількох розмірах. Звірившись з розмірної сіткою, ви без зусиль підберете меблі для вихованця будь-якого розміру — від шпіца до маламута, від манчкін до мейн-куна.

Лежаки бувають закритими і відкритими. Закриті моделі — варіанти з капюшонами або дахами, що можна зняти (будиночки). У них можна затишно влаштуватися і зігрітися в будь-яку погоду. Щільні стінки і тепла хутряна підкладка надійно захищають від холоду і протягів. При цьому доступ свіжого повітря є завжди.

У м'яких основ може бути зовнішній дерев'яний каркас. Чотириногий друг не зможе зрушити його з місця — «спальня» завжди залишатиметься там, де ви її поставите. Каркас корисний, наприклад, якщо цуценя або кошеня потрібно привчити спати в певному місці.

З віком собаки і кішки стають повільніше і з меншою охотою залазять в ліжечка з високими бортиками. Щоб зробити їх життя простішим і зручнішим, можна вибрати матрац з низькими бортами або м'які підстилки зовсім без бортів.

Стильні дизайнерські меблі для тварин відмінно впишуться в будь-який сучасний інтер'єр. Вони випускаються в самих різних кольорах. Але вибір кольору — ще одне питання, при якому важливо враховувати потреби чотириногого улюбленця. Наприклад, слабозрячим улюбленцям простіше знаходити контрастну лежанку. Вона повинна бути або набагато світліше, або набагато темніше навколишніх предметів.

У Harley and Cho вас чекає великий вибір красивих і затишних меблів для улюблених котиків і собак. Всі товари безпечні, довговічні і зручні у використанні. Порадуйте свого улюбленця — подаруйте йому власні меблі, які зроблять його життя приємнішим!

Наступна публікація