Меблі для вашого будинку і ексклюзивний дизайн інтер'єру

Меблі для вашого будинку і ексклюзивний дизайн інтер'єру

Ми створюємо неповторні дизайни інтер'єрів з меблів, які вже є у нас або неодмінно будуть тому, що ви цього хочете.

Давно шукайте і не можете знайти меблі в дитячу, ванну кімнату або на кухню. Точно знаєте, в якому стилі вона повинна бути, якого кольору і розміру. Але саме такого в магазинах не продають. Ваші проблеми легко вирішуються. Все, що вам треба, є на этом сайте. А якщо немає в готовому вигляді, то обов'язково з'явиться після вашого замовлення.

Ми створюємо неповторні дизайни інтер'єрів з меблів, які вже є у нас або неодмінно будуть тому, що ви цього хочете. У спальні, вітальні, кабінеті, ванні і кухні повинно бути так красиво, щоб хотілося там бути. Перейдіть каталог і вибирайте. Телефонуйте, і наш консультант відповість на питання, перейметься ідеєю і порадить те, що вам треба. Робіть замовлення і отримуйте те, про що так довго мріяли.

У портфоліо компанії представлені кілька інтер'єрів, які з'явилися в реальності, завдяки роботі наших фахівців.

Щоб мати вдома таку ж красу, вам доведеться вибирати:

  • колірну палітру;

  • матову або блискучу глянсову фактуру;

  • стиль модерн або класичний;

  • форму, колір і стиль фурнітури.

Дуже популярні останнім часом стали шафи купе. Їх неможливо купити в готовому вигляді такими, щоб вони точно відповідали розмірам кімнати. Якість і термін експлуатації багато в чому залежить від точності вимірів і виготовлення. Форма шафи може бути будь-яка. Елементи зберігання всередині повинні максимально практично використовувати простір шафи. Ми вміємо це робити.

Іноді, зовсім не обов'язково заради єдиного дизайну купувати гарнітур. Буває досить доповнити вже наявної одним з елементів. Наприклад, столиком. Яким ви його бачите? У нас працюють професійні дизайнери, які зрозуміють вас з півслова, створять 3D проект з урахуванням розмірів і представлять на ваш суд. Через найкоротший час потрібний столик буде радувати вас у вітальні, їдальні або на балконі.

Наступна публікація