Металопластикові вікна Rehau: бездоганна якість і солідний дизайн

Металопластикові вікна Rehau: бездоганна якість і солідний дизайн

Фото: ТСН.ua

Компанія "Лінія Вікон" представляє лінійку товару від виробника профільної системи Rehau, пропонуючи жителям Києва широке розмаїття вікон різного дизайну і комплектації.

Замислюючись над встановленням пластикових вікон, багато жителів столиці цікавляться, чим Rehau кращі за конкурентів і чому продукція цієї компанії користується таким високим попитом. Щоб відповісти на це питання, достатньо зазначити головні переваги німецьких вікон: скрупульозність виконання кожної деталі, чудова якість профілю і унікальна конструкція склопакета. Використовуючи для скління квартири, котеджу або офісу продукцію даної марки, можна швидко визначити, чим відрізняються вікна Rehau, і кілька десятиліть насолоджуватися високим комфортом в приміщенні.

Компанія "Лінія Вікон" представляє лінійку товару від виробника профільної системи Rehau, пропонуючи жителям Києва широке розмаїття вікон різного дизайну і комплектації. Ми поставляємо однокамерні склопакети з функцією енергозбереження і низьким коефіцієнтом тепловіддачі. Ми дбаємо про наших клієнтів і рекомендуємо не заощаджувати на установці дешевих, неякісних вікон, замість цього вибравши найкращі товари на ринку.

Чому вікна Rehau кращі за інших: основні переваги

Основною деталлю якісного пластикового вікна є металопрофіль. Відповідно до європейських стандартів до даної комплектуючої пред'являються дуже високі вимоги. Так, товщина профілю не може становити менше 2,7 мм, чого в повній мірі дотримуються виробники кращих ПВХ-конструкцій. Уточнюючи, чим відрізняються вікна Рехау від Века, можна сказати, що у виробах першої марки профіль має максимальну товщину 3 мм, а у Века — 2,8 мм. Це позначається на міцності, довговічності і таких незамінних якостях, як захист від злому.

Друга важлива складова вікон — склопакет. Енергозберігаючий склопакет товщиною близько 40 міліметрів має характеристики теплоізоляції, як і цегляна кладка товщиною 30 сантиметрів з 10-сантиметровою ізоляцією. Разом з тим, стосовно звукоізоляції скло може зрівнятися зі стіною із силікатної цегли товщиною 120 мм. Основою енергозбереження є енергопакет, так як він займає 80-90% площі вікна, а значить, саме від якості скла залежить 80-90% тепловтрат.

Більше 20 років невидимі оку покриття зі срібла забезпечують найнадійнішу теплоізоляцію склопакетів, що дозволяє створювати прозору і пронизану світлом архітектуру. Скління всього приміщення привносить не тільки більше світла у внутрішній простір будівлі — в осінньо-зимовий період року воно дарує також безкоштовну теплову енергію, яка в надлишку поставляється сонцем. Фахівцями доведено, що денне світло сприятливо впливає на здоров'я людини і в цілому на якість життя. Енергопакети SILVERSTAR EN2plus поставляються в 2 комплектаціях: з двома і трьома шарами скла, причому перший спосіб вже набув значного поширення. Такий варіант створює тепло і затишок в приміщенні, допомагаючи підтримувати високі температурні характеристики навіть в безпосередній близькості до вікна.

Він являє собою два і більше шарів скла, проміжок між якими заповнений повітрям. У Рехау найширший за європейськими мірками діапазон товщини склопакету — від 24 до 50 мм, в порівнянні з 24-44 мм у Века. Це безпосередньо впливає на такі особливості, як шумозаглушення і енергозберігаючі якості.

Відносно шумоізоляції Рехау залишається поза конкуренцією в порівнянні з кращими фірмами, що випускають віконні конструкції. З'ясовуючи, що краще, вікна Рехау чи КБЕ, фахівці згадують максимальну кількість склопакетів в одному виробі. У обговорюваних компаній вони відрізняються: максимальне число у КБЕ становить 5, а у Рехау — 6 склопакетів. В останньому випадку мова йде про вдосконалену модель Rehau Brillant-Design, що має всередині додатковий металевий профіль.

Не можна випускати з уваги і фурнітуру. Якісні німецькі комплектуючі відмінно справляються зі своїм завданням: забезпечують ідеальне прилягання стулок до рами, бездоганну роботу замків і фіксаторів, на які припадає постійне навантаження, захист від злому і міцність петель. В цьому відношенні у Rehau практично немає конкурентів: вікна ПВХ даної марки завоювали заслужену світову популярність.

Дизайн і практичність: чим вікна Рехау краще будь-яких інших

Як відомо, на початковому етапі після установки всі ПВХ вікна радують привабливим зовнішнім виглядом. Однак уже через кілька місяців неякісна дешева продукція може стати джерелом проблем: скупчення конденсату між стеклами, заклинювання ручок, проникнення в будинок пилу завдає безліч незручностей. На відміну від таких виробів німецька продукція показує найкращі експлуатаційні характеристики. Уточнюючи, що таке вікна Рехау, достатньо згадати такі особливості:

  • Різноманітне дизайнерське виконання, яке задовольняє найвимогливіших споживачів.
  • Чудова фурнітура: можливість використовувати в одному вікні до 5 замків, надійні ручки і петлі.
  • Використання глухих, орних, відкидних конструкцій, можливість встановити на балконі фрамужні вікна або замовити арочні конструкції будь-якого розміру. Якщо ви не знаєте, де замовити вікна Рехау в Києві, компанія "Лінія Вікон" готова запропонувати величезний асортимент за прийнятними цінами.
  • Ідеально гладкий профіль. Зовнішня частина рами не притягує бруд і пил, не вимагає спеціального догляду і відрізняється респектабельним зовнішнім виглядом. Внутрішня відмінно миється, має стриманий елітний блиск і може відрізнятися забарвленням.

Перед тим як вибрати вікна Рехау і провести їх монтаж в квартирі, можна підібрати для них унікальний дизайн. За допомогою ламінування легко домогтися імітації різних матеріалів, наприклад, імітувати дерево, а також вибрати будь-який вподобаний відтінок. Це створить гармонійний дует вікон і навколишнього оточення. Ви можете підібрати вироби в будь-якому стилі, доповнивши інтер'єр світлими і оригінальними вікнами зі сроком служби до 70 років.

Де замовити вікна Рехау за бюджетною ціною

Компанія "Лінія Вікон", піклуючись про майбутній комфорт і позитивні відгуки кожного клієнта, пропонує замовити кращу продукцію німецького виробництва та встановити нові вікна Rehau на найвигідніших умовах. У нас можна отримати значні знижки, вибрати акційний товар за особливою ціною, оформити розстрочку до 2 років або використувати кредит до 50 тисяч гривень. Якщо у вас залишилися питання, досвідчені консультанти пояснять, чому вікна Рехау кращі, ніж інші, і допоможуть із вибором конструкції. Ми також пропонуємо безкоштовні заміри та онлайн-розрахунок вартості вікна, який доступний на сайті компанії.

Наступна публікація