Молодіжні новинки від TECNO Mobile: бренд анонсує вихід на український ринок ще двох камерофонів

Молодіжні новинки від TECNO Mobile: бренд анонсує вихід на український ринок ще двох камерофонів

Бренд TECNO Mobile, що стрімко набирає обертів  в цьому році,  дедалі більше робить акцент на світові ринки, що розвиваються. Зокрема, і на український, який виробник називає одним з найбільш цікавих для себе.

Всього кілька місяців тому TECNO представив нові моделі бюджетних камерофонів POP 2 і POP 2 Power, і ось знову черговий анонс.

У квітні в продаж надійдуть ще дві камероцентричні новинки в середньому ціновому сегменті: Spark 3 Pro і Camon 11s.

Відомо, що обидві новинки TECNO наділені функцією Face Unlock і виконані в молодіжному дизайні - з 6,2-дюймовим яскравим екраном з відмінними кутами огляду і  глянцевою задньою панеллю, яка останнім часом справді стала хітом серед мобільних виробників. Камерофони будуть працювати під управлінням оновленої фірмової оболонки HiOS 4.6 на базі Android 9 Pie, яка оптимізована для super full view екранів і забезпечить швидкодію пристроїв і плавність роботи. Головною фішкою новинок стали розширені можливості камер на базі AI-технологій створення і обробки зображень.

Схоже, виробник всерйоз націлився довести, що доступний і якісний камерофон - це TECNO, в зв'язку з чим намагається наповнити український ринок моделями з поліпшеними функціями камер в кожному з цінових сегментів. Втім, незважаючи на більш ніж лояльну цінову політику, TECNO вже встиг зарекомендувати себе як виробник якісної продукції. Бренд надає клієнтам яскраві враження від поєднання стильного дизайну і новітніх технологій.

Повернемося до новинок.

Spark 3 Pro стане першим в Україні представником суперпопулярної в світі доступною лінійки Spark, яка націлена на молоду динамічну аудиторію. На новій моделі покупці побачать трендову “моноброву” і неодмінно оцінять функціонал камер: SPARK 3 pro оснащений сучасними AI камерами, які дозволять створювати незабутні фото і селфі та робити кожен кадр особливим.

Camon 11s - нова модель в лінійці Camon, що продовжить справу знайомого українцям Camon X Рro, тільки за більш доступну ціну. Відомо, що у моделі буде потрійна камера, в якій кожен з об'єктивів буде спеціалізуватися або на супердеталізаціі, або на надширокому куті охоплення, або на якісних портретних знімках. Ця модель отримала трендовий виріз екрана "крапелька" і три колірні варіації для українського ринку.

Презентація новинок відбудеться в Києві на виставці CEE 2019 на стенді TECNO Mobile 5, 6 і 7 квітня.

Про бренд

TECNO Mobile, заснована в 2006 році, є преміальної маркою смартфонів, що належить компанії TRANSSION Holdings. Підтримуючи слоган бренду «Чекайте на більше», TECNO прагне надати користувачам доступ до новітніх технологій за доступними цінами, дозволяючи їм вийти за межі своїх нинішніх обмежень і відкрити світ можливостей. TECNO розуміє потреби різних ринків і надає споживачам локалізовані інновації в асортименті продуктів, включаючи смартфони, планшети і функціональні кнопкові телефони. TECNO Mobile - великий глобальний гравець, присутній на більш ніж 50 ринках, що розвиваються, по всьому світу. У 2017 році TECNO досягла обсягу продажів понад 43 мільйонів одиниць продукції, а у 2018 увійшла в ТОП-10 з продажів смартфонів. TECNO Mobile  - офіційний партнер і постачальник смартфонів і планшетів футбольного клубу Манчестер Сіті.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте: www.tecno-mobile.com.ua.

Наступна публікація