Moneyveo видала кредит 200-тисячному клієнту

Moneyveo видала кредит 200-тисячному клієнту

Манівео – лідер у сегменті онлайн-кредитування в Україні. Більше 200 тис. клієнтів, понад 1 млн оброблених заявок. Оформити кредит онлайн – за 10 хвилин.

У листопаді 2017 року компанія Moneyveo видала кредит 200-тисячному клієнту. За півроку кількість користувачів сервісу збільшилася вдвічі – в квітні 2017-го кредит онлайн від Moneyveo отримав 100-тисячний клієнт. Це свыдчить про те, що сервіс зростає, затребуваний на ринку і йому довіряють споживачі.

Moneyveo – зручний і швидкий сервіс отримання грошей

Ще 5 років тому українці не мали нагоди оформити кредит онлайн оперативно і без необхідності збирати купу документів. Сервіс Moneyveo спростив цю задачу за допомогою автоматичної системи обробки заявок.

Завдяки Манівео взяти кошти на картку можна з будь-якої точки України, де є інтернет; без дзвінків і візитів до відділень. Система сама аналізує надану клієнтом інформацію і приймає рішення за кредитом практично моментально.

Кредити видаються виключно онлайн, у режимі 24/7 (без вихідних і святкових днів). Кредитні кошти в Moneyveo, на відміну від фінансових установ, доступні всім повнолітнім, незалежно від рівня і офіційного підтвердження їх доходів. На кредит у компанії можуть розраховувати студенти, пенсіонери, безробітні, домогосподарки, особи з проблемною кредитною історією тощо.

Декотрі факти про клієнтів Moneyveo

Трохи статистики про клієнтів сервісу:

- середній вік позичальника – 24 роки, найстаршому – 88 років;

- за кредитами найчастіше звертаються чоловіки (63%), дещо рідше – жінки (37%);

- позики беруть переважно чоловіки на ім'я: Олександр, Сергій, Андрій та Дмитро. Жінки – це Олена, Наталя, Тетяна і Юлія;

- 64% користувачів оформлюють кредити через мобільні пристрої і 33,6% – через десктоп.

Довідка про Манівео

Moneyveo – найбільший сервіс миттєвих кредитів онлайн в Україні. Заснований в 2013 році, став першим українським сервісом у цьому сегменті. За 4 роки число виданих кредитів у компанії склало майже 850 тис., а кількість оброблених кредитних заявок перевищила 1 млн.

У грудні 2017 року компанія перемогла в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування" у конкурсі PaySpace Magazine Awards. Moneyveo є кращим сервісом кредитів онлайн згідно із Всеукраїнським рейтингом "Української народної премії".

Джерело: https://moneyveo.ua/ru/news/client-200/

 

Наступна публікація