Москітні сітки на металопластикові вікна Олта: незамінний аксесуар

Москітні сітки на металопластикові вікна Олта: незамінний аксесуар

Кращі москітні сітки на замовлення з вимірами і установкою.

Жителі квартир і приватних будинків з приходом теплої пори року нерідко замислюються про установку москітних сіток. Завдяки такому доповненню можна захиститися від комах, тополиного пуху та сміття, що потрапляє в будинок при провітрюванні — і при цьому зберегти ідеальний зовнішній вигляд вікон.

Фабрика вікон "Олта" рекомендує подумати про такий аксесуар при замовленні нової віконної конструкції та вибрати відповідну модель москітної сітки:

  • Рулонні, з надійним кріпленням і двома напрямними, що дозволяють піднімати і опускати сітку. Аксесуар кріпиться із зовнішнього боку вікна і згортається в короб в зимовий час. Легко чиститься за допомогою пилососа.
  • Розсувні. Такі москітні сітки ідеально підходять для великих вікон і балконів. Для їх установки потрібні попередні виміри і досить вільного місця. Найкращими моделями є сітки донецького виробництва з широким профілем і пластиковими коробами-кріпленнями. 

Всі москітні сітки, представлені в каталозі, мають два стандартних кольори — білий і коричневий, але за бажанням можуть бути пофарбовані в будь-який відтінок разом з рамами ПВХ-вікон.

Кращі москітні сітки на замовлення з вимірами й установкою

Згідно порад фахівців купувати москітну сітку краще одночасно з новими вікнами. Це гарантує ідеальну відповідність аксесуара і віконної рами, а також допоможе значно заощадити фінанси. Сітка для вже наявних вікон і балконів вимагає перед покупкою обов'язкових точних вимірів, і виклик майстра в даному випадку буде для клієнтів платним.

Якщо ж аксесуар замовляють одночасно з заміною старих вікон, всі виміри проводяться безкоштовно при виїзді фахівця додому. Особливо важливо дотримуватися даної поради, якщо вікна мають великий розмір або відрізняються від звичайних моделей формою. В даному випадку своєчасна консультація фахівця допоможе вибрати ідеальний різновид москітної сітки: з внутрішнім або зовнішнім кріпленням, додатковими перемичками, системою кріплення на засувки і товстими алюмінієвими стінками.

На всі вироби поширюється гарантія при дотриманні правил експлуатації. Москітні сітки можна очищати тільки за допомогою пилососа або вологої губки, зберігати у вертикальному положенні, не ставити на балконні двері з двосторонніми ручками. При установці фахівцем компанії "Олта" майстер перевірить відсутність будь-яких дефектів, якість рами і кріплень, що гарантує тривалу службу і відмінний зовнішній вигляд.

Наступна публікація