Найбільша подія індустрії сонячної енергетики Центральної і Східної Європи — Cisolar-2018 відбудеться у Києві 11-13 квітня

Найбільша подія індустрії сонячної енергетики Центральної і Східної Європи — Cisolar-2018 відбудеться у Києві 11-13 квітня

З 11 по 13 квітня 2018 р. у виставковому центрі "АККО Інтернешнл" (Київ) пройде наймасштабніший у регіоні галузевий бізнес-захід, присвячений індустрії сонячної енергетики — 7 Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі Cisolar 2018 KYIV.

Cisolar — це головна подія ринку сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі, де провідні гравці традиційно презентують найновіші технології та рішення для галузі сонячної енергетики, а також діляться досвідом реалізації найуспішніших PV проектів.

Як зазначає Асоційований директор Департаменту енергоефективності та змін клімату по Україні, Польщі та Кавказу Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) Сергій Масліченко: "Участь у Cisolar — це виняткові можливості дізнатись останні тренди зростаючих ринків сонячної енергетики у регіоні".

Cisolar є глобальним галузевим комюніті, учасників якого об’єднує інтерес до побудови та розвитку успішного бізнесу у сфері відновлюваної енергетики в регіоні Центральної та Східної Європи та в Україні зокрема. За останні сім років Cisolar підтвердив свій статус наймасштабнішої події у сфері сонячної енергетики Центральної та Східної Європи, що слугує ефективною
комунікаційною платформою для ключових гравців галузі, девелоперів та інвесторів. Саме на Cisolar народжуються нові проекти та укладаються багатомільйонні контракти.

"За роки проведення Cisolar навколо цієї події сформувалось потужне співтовариство гравців ринку сонячної енергетики, інвесторів, девелоперів, постачальників рішень та обладнання, людей які розвивають галузь. Це класна платформа для обміну інформацією", — вважає комерційний директор одного з найбільших девелоперів — компанії KNESS, Ілля Деречін.

Участь у Cisolar традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку інвестиційних енергетичних проектів у регіоні, зокрема, в Україні. Цього року Cisolar 2018 працюватиме у 3-денному форматі. 11-12 квітня проходитиме конференція, 12-13 квітня відбуватиметься виставка. На виставці будуть представлені продукція та сервіси від ключових гравців глобального ринку сонячної енергетики та місцевих компаній.

Протягом трьох днів на Cisolar 2018 будуть також представлені та проаналізовані останні законодавчі зміни та ініціативи в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи в контексті глобальних змін світової енергетичної карти та останніх
технологічних досягнень. В центрі уваги будуть останні тенденції на ринку рішень для зберігання електроенергії, які є основою для подальшої активної експансії відновлюваних джерел енергії.

Технологічна частина заходу також буде представлена сонячними рішеннями для промислового сектору, комунального господарства, а також приватних домогосподарств. Важливою складовою частиною Cisolar 2018 стане Tech Energy Competition — конкурс Cisolar AWARDS, який визначить найкращі проекти сонячної енергетики у
Центральній та Східній Європі.

Під час Cisolar 2018 також відбудеться сесія зустрічей B2B за попередньо затвердженим розкладом. Традиційно Cisolar 2018 представить потужний блок програми, присвячений фінансуванню проектів.

Лінійку спікерів Cisolar 2018 представлятимуть перші особи галузі, топ-менеджери та власники компаній, які вже зробили свій вагомий внесок у розвиток сонячної енергетики на світовому рівні.

Під час Cisolar 2018 вперше в Україні 12 квітня відбудеться Перша практична конференція "Сонячна енергетика — Домогосподарствам", яка збере власників будинків, нерухомості, керівників об’єднань багатоквартирних будинків, які вже є власниками та операторами сонячних електростанцій, а також тих, хто планує встановлення станцій.

Зареєструватись для участі лише у Конференції "Сонячна енергетика — Домогосподарствам" ви можете на сайті: hh-ua.cis- solar.com.

Цьогорічний захід буде також включати в себе комплекс навчальних семінарів для малих підприємців та домовласників, які будуть присвячені рішенням у сфері сонячної енергетики, які дозволять не лише зменшити рахунки за енергоресурси, але і почати
власний стабільний бізнес.

Організатором Cisolar є Центр Іноваційного Бізнесу (IB Centre).

Станьте учасником Cisolar та приєднуйтесь до всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сонячної енергетики, постачальників найсучасніших технологічних рішень у сфері енергоефективності — особистостей, які своєю діяльністю та досягненнями пишуть нову сторінку розвитку енергетичної галузі.

Cisolar продовжує активно зростати. У 2018 р. учасниками події стануть понад 50 авторитетних спікерів, понад 500 делегатів та 100+ експонентів з 30 країн.

Майбутнє починається тут!

Зареєструватись для участі у всіх заходах та виставці Cisolar 2018 ви можете на
сайті: ua.cis-solar.com.

Наступна публікація