Найбільший в Україні інтернет-магазин рідких шпалер "ДомДом"

Найбільший в Україні інтернет-магазин рідких шпалер "ДомДом"

Онлайн-маркет реалізує продукцію 5 торгових марок, офіційними представником яких компанія є вже більше 5 років.

Багато корисних якостей має такий оздоблювальний матеріал, як рідкі шпалери. Великій популярності сприяє той факт, що у теперішній час рідкі шпалери можна придбати, не виходячи з дому, в одном із інтернет-магазинів. До того ж останні пропонують безкоштовну доставку як по Києву, так і по Україні. . Широкий асортимент за фактурами і кольором пропонує спеціалізований інтернет-магазин "ДомДом". Простота нанесення, естетика і довговічність є їх відмінними рисами. Саме тому багато українців використовують рідкі шпалери для декоративного оформлення внутрішніх просторів своїх помешкань.

Переваги співпраці з компанією

Онлайн-маркет реалізує продукцію 5 торгових марок, офіційними представником яких компанія є вже більше 5 років. Крім основних матеріалів, в каталозі представлено широкий вибір супутніх товарів. Використовуючи можливості дилерства, клієнтам пропонуються усі товари за ціною виробників.

Персонал проходить навчання і стажування на підприємствах, які використовують сучасні технології. Якщо ви вагаєтеся у власному виборі, менеджер інтернет-магазину проконсультує вас і роз'яснить можливості використання різних видів оформлення стін. Фахівці компанії ведуть на сайті блог про рідкі шпалери. Підписавшись на його новини, ви будете в курсі виробництва та способів використання оздоблювального матеріалу.

Для зручності клієнтів на сайті розміщена кнопка зворотного зв'язку. Скористайтеся нею, і менеджер перетелефонує вам вже через 30 секунд. Щоб отримати безкоштовну консультацію, натискайте її прямо зараз. Замовлення приймаються без вихідних.

Зручний сервіс для України

На сайті також є онлайн-чат, яким ви можете скористатися для отримання єкспертної консультації чи роз'яснень за правилами обслуговування в інтернет-маркеті "ДомДом".

Оформити замовлення на сайті дуже просто. Переглядаючи запропонований каталог, ви можете наповнювати віртуальну корзину обраними товарами. У вас буде можливість переглянути і скоригувати її вміст пізніше. Коли ви вирішите зробити замовлення, буде запропоновано затвердити форму, в яку автоматично внесені всі відібрані товари. Залишиться лише вказати контактну інформацію, вибрати спосіб доставки і оплати.

Крім зручної форми замовлення, наш сервіс має безліч переваг перед конкурентами:

  1. Приймаються всі види оплати.
  2. Співпрацю налагоджено з різними перевізниками.
  3. Здійснюється безкоштовна доставка по Україні, якщо вартість замовлених матеріалів перевищує 1000 грн.

 Замовлення комплектується в повній відповідності з вимогами клієнта. Його відправка здійснюється вже в день отримання вашої заявки. Налагоджена робота з власниками роздрібних точок продажу оздоблювальних матеріалів. Запрошуються до співпраці і організатори мережевих закупівель в сфері будівництва та ремонту. Багато приватних замовників вже переконалися в оперативності та зручності такого сервісу.

Зробіть покупку в онлайн-маркеті "ДомДом" і приєднайтеся до когорти його постійних клієнтів. Якщо ви хочете користуватися мотивуючими знижками і брати участь в акціях від кращих виробників, виберіть вподобані шпалери і заповніть запропоновану форму заявки вже зараз.

Наступна публікація