Нові можливості покупки меблів від Moyamebel.com.ua

Нові можливості покупки меблів від Moyamebel.com.ua

Фото: http://osdinshield.com/

Інтернет-магазин "Мої Меблі" ввів програму продажу меблів за ціною, яка підходить покупцеві. 

Це означає, що, якщо покупець знайде товар, який коштує дешевше, ніж в "Moyamebel.com.ua", то магазин зобов'язується продати товар за найнижчою ціною. Про це повідомила на своїй сторінці Facebook керівник проекту Жариніна Наталія.

Наталія, що Ви готові запропонувати покупцям?

Наш інтернет-магазин надає покупцям унікальну можливість придбати якісні вироби за найнижчою ціною. Сучасний ринок пропонує масу можливостей для покупців. Широкий асортимент часто є причиною конкуренції та відчайдушної боротьби за місце під сонцем. Саме тому багатьом магазинам необхідно мати відмінності, які б залучали клієнтів та виділяли їх з ряду аналогічних організацій.

Наш інтернет-магазин примітний адекватним співвідношенням гідної якості та прийнятної ціни, що є рідкістю на даний момент. Крім вигідних умов покупки, ми також активно працюємо над удосконаленням ассортименту, намагаємося йти в ногу з часом та інтегрувати у виробничий процес сучасні технології. За рахунок цього ми не тільки залишаємося на рівні, але іноді  й випереджаємо наших конкурентів.

Так, однією з найпривабливіших інновацій на сьогодняшній день залишається можливість придбати меблі за найнижчою ціною. Більш того, ми також надаємо знижку на товар у випадку, якщо покупець знайшов пропозицію більш вигідну, ніж наша.

Який асортимент меблів у Вас представлений?

Ще однією перевагою інтернет-магазину "MoyaMebel.com.ua" є широкий асортимент виробів від провідних світових виробників, які за багаторічне існування на міжнародному ринку змогли довести свою компетентність та надійність. У нас кожен покупець зможе придбати відмінний елемент меблевого гарнітура до будь-якої кімнати.

Які способи оплати є у Вашому інтернет-магазині?

Ми пропонуємо лояльну політику, що дозволяє скористатися кількома способами оплати замовлення. Абсолютно всі товари можна придбати в розстрочку або оплатити їх вартість частинами. Ця функція неймовірно актуальна та користується великою популярністю серед покупців.

Також пропонуємо покупцям можливість скористатися послугою післяплати. Завдяки цьому клієнт може ознайомитися зі своїм замовленням безпосередньо на місці отримання та лише після детального огляду оплатити вартість свого замовлення.  Якщо Ви Залишилися незадоволені товаром, то можете повернути нам виріб. Огляд дозволить побачити всі переваги меблів,  які не можна виявити на фотографіях.

Яким чином доставляється товар покупцеві?

Наш інтернет-магазин співпрацює з перевіреними сервісами, які забезпечують надійне транспортування. Гарна упаковка дозволяє нам гарантувати відсутність пошкоджень та забезпечити справність кожного елемента. Кілька видів доставки дозволять клієнту вибрати саме той, який виявиться найбільш комфортним і раціональним для покупця.

Ваші переваги?

Ми намагаємося зробити все для того, щоб наші клієнти залишалися задоволені покупками та могли з радістю приходити ще. Наш асортимент постійно поповнюється новинками. Цікаві акції та знижки також зроблять Ваші покупки приємними. Робіть вигідні покупки разом з нами!

Наступна публікація