Новорічна акція від авіакомпаній Air France та KLM

Новорічна акція від авіакомпаній Air France та KLM

Вже готуєтесь до новорічних свят? Складаєте списки подарунків і передноворічних справ? Хочемо додати до вашого переліку ще один пункт: обрати напрямок до вподоби за акцією Dream Deals від авіакомпанії KLM та Oh La La від Air France.

Більше 50 напрямків зі знижкою до Європи, Північної та Південної Америки, інших далекомагістральних напрямків у продажу з 11 до 21 грудня 2018 року.

Знижки розповсюджуються на економічний, преміум та бізнес класи, ціни стартують від: Амстердам 250 USD, Валенсія 169 USD, Нью-Йорк 560 USD, Торонто 582 USD, Сінгапур 645 USD, Буенос-Айрес 749 USD, Маврикій 855 USD на KLM та Париж 250 USD, Монпельє 199 USD, Нант 199 USD, Монреаль 549 USD, Лос-Анджелес 624 USD, Ріо-де-Жанейро 800 USD на Air France та багато інших напрямків.

Під час перельотів до Північної або Південної Америки, Азії та Африки пасажирам пропонується зробити безкоштовну зупинку в Парижі чи Амстердамі на шляху до місця призначення чи назад, що зробить подорож ще більш цікавою.

Періоди подорожей різняться в залежності від напрямку, тому перевіряйте детальну інформацію на сайтах www.klm.ua, www.airfrance.ua.

Про Air France-KLM.

Air France-KLM - найбільше європейське об'єднання авіаперевізників з 2004 року, основними сферами діяльності якого є пасажирські та вантажні авіаперевезення, а також технічне обслуговування літаків.

Авиакомпанії пропонують пасажирам доступ до маршрутної мережі, яка охоплює 314 напрямків у 116 країнах, завдяки п’яти брендам - Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Transavia, Joon та HOP! Air France. Флот з 545 літаків Air France-KLM перевіз у 2017 році 98,7 мільйонів пасажирів. Авіакомпанії здійснюють щоденно 2300 рейсів з вузлових аеропортів Шарль-де-Голль у Парижі та Схіпхол в Амстердамі.

Спільна програма лояльності для часто подорожуючих пасажирів Flying Blue є одним з лідерів в Європі за кількістю активних учасників - 15 мільйонів.

Наступна публікація