Олімпік Парк - квартири в розстрочку до 5 років

Олімпік Парк - квартири в розстрочку до 5 років

Дізнайтеся, які переваги покупцям дає придбання квартири в розстрочку в ЖК Олімпік Парк.

ЖК Олімпік Парк активно будується в м.Київ на пр-ті Бажана, в 200 метрах від ст. метро "Бориспільська".

Житло, актуальне питання в усі часи: переїзд по роботі, самостійність дітей, які хочуть відокремитися від батьків. Щоб купити квартиру з повною одноразовою виплатою - непосильне завдання для багатьох потенційних покупців. Тому більшість з них змушені вдаватися до кредитування в банку, щоб розбити оплату на кілька років. Проте кредитування через банк теж має свої недоліки через великий річний відсоток.

Тому популярності набирає покупка квартири в розстрочку. Розстрочка - це спосіб оплати, при якому платіж за квартиру проводиться не в повній сумі, розділений на частини. Житловий комплекс Олімпік Парк пропонує своїм покупцям розстрочку до 5 років з початковим нульовим внеском.

При купівлі квартири в ЖК Олімпік Парк, покупці отримують важливі переваги:

• Можливість внесення вартості квартири частинами

• Мінімальний пакет документів

По суті, квартира в розстрочку, - це більш простий і лояльний варіант кредитування.

Головна перевага розстрочки полягає в тому, що покупка квартири проводиться без перевірки доходів покупця на відміну від кредитування в банку. Завдяки цьому відсутня тяганина з величезною кількістю документів. Крім того, надання розстрочки не має на увазі додаткових витрат, як при отриманні кредиту.

Розстрочка на житло - це відмінна можливість покупки нерухомості без переплат. Розстрочка дозволяє моментально отримати житло своєї мрії навіть без наявності великої суми на руках. Більш того, ціни розстрочки на квартири від забудовника на 5 років вкрай вигідні і підходять для багатьох представників середнього класу зі стабільною і перспективною роботою.

Серед компаній, що пропонують сьогодні цей варіант придбання нерухомості в столиці, варто виділити Status Group. Її відрізняють:

• Досвід роботи - компанія діє на ринку з 2005 року;

• Цікаві проекти - в портфелі Status Group. Введені в експлуатацію житлові комплекси, комфорт, бізнес і преміум-класу: "Золотий Лев", "Рів'єра", "Status Grad", "Sky River", бізнес-центр "Platinum" і споруджувані об'єкти - "Olympic Park", "Podil Plaza & Residence", "Рівьера2", розташовані в крокової доступності від станцій метро;

• Висока якість будівельних робіт і дотримання термінів здачі об'єктів - все комплекси зводяться відповідно до діючих стандартів, а терміни будівництва дотримуються неухильно.

• Вигідні умови розстрочки.

Якщо Ви хочете на максимально вигідних умовах придбати квартиру або комерційну нерухомість на проспекті Бажана в Києві, в 200 метрах від ст. метро Бориспільська, вибирайте ЖК "Олімпік Парк". Це сучасна нерухомість, упорядкована безпечна територія, розвинена інфраструктура і можливість отримати нерухомість у власність на вигідних умовах. Для того щоб їх уточнити зверніться у відділ продажу ЖК Олімпік Парк за адресою м.Київ, пр-т Бажана, від ст. м. Бориспільська - 5 хв. пішки або по тел. (044) 338 70 70. 

Наступна публікація