Олімпік парк - мультифункціональний комплекс для життя, відпочинку і бізнесу

Олімпік парк - мультифункціональний комплекс для життя, відпочинку і бізнесу

"Олімпік парк" - житловий багатофункціональний комплекс за концепцією «місто в місті» з підвищеним рівнем комфорту. Розташований комплекс на проспекті М. Бажана в Дарницькому районі м. Києва. На території комплексу торговельний центр, офісний центр, дитячий садочок, школа, стадіон з професійним футбольним полем. У кроковій доступності метро, ліс, парк.

Девелоперською компанією "Status Group" передбачено в комплексі все для гармонійного і комфортного життя, відпочинку і роботи все, щоб по праву нести рівень Комфорту. Кожна квартира, з вікон якої відкривається панорамний вид, має свою індивідуальність, комфорт, функціональність. А комерційна нерухомість в "Олімпік парк" - вибір впевнених в собі людей, які набувають зручне середовище. Пішохідна прохідність, потужний автомобільний трафік, місткий паркінг і повноцінна інфраструктура для життя - те, що потрібно як для активного мешканця мегаполіса, так і для далекоглядного власника бізнесу.

Місце має значення

Для сучасної людини, особливо киянина, вкрай важливо економити час, тому розташування і ідеальна транспортна доступність є ще однією перевагою даного житлового комплексу, так як без праці можна добиратися до місця призначення, залишаючись пунктуальним навіть в разі несприятливої ​​транспортної ситуації. Станція метро Бориспільська - 200 метрів в пішої доступності від будинку. Курсують міські автобуси, маршрутні таксі, об'єднуючи житлові райони Лівого і Правого берегів. Від комплексу до головної вулиці Києва "Хрещатик" 14 км, Міжнародний аеропорт "Бориспіль" 15 км, до автомобільної магістралі Великої окружної дороги - 10 км.

Очевидний плюс

Вигідне розташування комерційної нерухомості в ЖК "Олімпік парк". Торговельний центр на 50 000 кв.м. з панорамним склінням відмінно проглядається з боку проїжджої частини на пр. М. Бажана притягаючи до себе купівельні потоки. Природне освітлення додає ефектності внутрішньому антуражу, а п'ятиметрові стелі додають простір і формують у відвідувача відчуття свободи і комфорту. Офісний центр на 12 000 кв.м.

Що таке work-life-balance?

Динаміка сучасного життя диктує діловим майданчикам свої умови. Робочий ритм стає все більш інтенсивним, молоді офісні співробітники прагнуть балансувати між роботою та особистим життям. Звідси взялася концепція work-life-balance, коли в офісному або торговому центрі створюється зручне середовище і для праці, і для особистісного розвитку, і релаксу, і для правильного харчування, і для спорту. В цьому плані "Олімпік парк" повністю відповідає вимогам часу. Комерційна нерухомість може похвалитися насиченою і різноманітною інфраструктурою. Починаючи від елементарного банкомату, закінчуючи солідним ресторанним майданчиком, куди можна запросити ділового партнера на переговори або колегу на каву-брейк.

Працюючи в такій атмосфері успішності, персонал буде відповідати статусу і завжди виглядати ефектно, віддаючись роботі сповна. Співробітники зможуть працювати більш плідно, відчуваючи турботу керівництва. Адже комфортні робочі місця - серйозний драйвер розвитку бізнесу.

Вести і розвивати бізнес в Торговому і офісному центрах "Олімпік парк" вигідно, отримуючи максимальний дохід з кожного квадратного метра, так як функціональні планувальні рішення забезпечують найбільш оптимальне використання території.

Особливо оцінять можливість придбання або оренди комерційних приміщень ті, хто вже вибрав "Олімпік парк" в якості місця для життя. Власники квартир можуть гармонійно вести бізнес на території комплексу. Погодьтеся, комфортно?

Комерційна нерухомість в цьому комплексі - вибір впевнених в собі людей, які купують зручне середовище, складовою частиною якої є підприємства обслуговування і сервісу в приміщеннях по - сусідству.

"Олімпік парк" - багатофункціональна майданчик для бізнесу.

Публічність і доступність

Вся інформація про нашу компанію Статус груп і нашої діяльності є на офіційному сайті. Тут ви зможете дізнатися все про споруджуваних об'єктах, їх місцезнаходження та інфраструктурі житлових комплексів. Тут же ви знайдете плани квартир в споруджуваних нами об'єктах, а також повний набір інформації про конструктивні особливості будівель, їх технічні та економічні показники.

Наступна публікація