Олімпік Парк – ЖК з торгівельним комплексом

Олімпік Парк – ЖК з торгівельним комплексом

Сучасний багатофункціональний житловий комплекс "Олімпік Парк" забудовується біля метро Бориспільська, за адресою: пр. Миколи Бажана, 17, маючи безліч переваг та пропозицій.

В мегаполісах гостро стоїть проблема дефіциту часу, а скажений ритм, недосконалість транспортної системи та багато інших нюансів життя спонукають покупця обирати житло з новими рішеннями, де сконцентровані сегменти житлової та комерційної нерухомості в одному місці. Найвдаліше таке поєднання є на прикладі житлового комплексу "Олімпік Парк", де власна інфраструктура комплексу складається з: квартир, торгівельного комплексу з продуктовим супермаркетом, рестораном, банком та ін., офісного центру, школи, садочку, медичного та оздоровчого закладів в цьому знаходять інтерес як покупці і орендарі нерухомості, так і інвестори загалом!

Комерційна нерухомість (торгівельний та офісний центр) розташовуються в стилобатній частині житлового комплексу. Вся
нерухомість з винятковою доступністю, корисною площею та відкритістю до клієнтів і жителів комплексу.

Чотирьох поверховий офісний центр складається з трьох вхідних груп, які будуть облаштовані зовні пандусами, зоною рецепції, ліфтами та сходами. Приміщення від 40 м2 до 6 400 м2, висота поверху – 3,3 метри. На території житлового комплексу Олімпік Парк розташований футбольний стадіон зі спеціальним покриттям та трибунами – а це корисне поєднання роботи з дозвіллям! Як для себе так і для проведення комерційних та дружніх матчів! Пропозиція "працюй – заробляй – відпочивай" унікальна тим, що не потрібно виїжджати для командних ігор далеко за місто! Обертів небувалого формату набирає комплекс разом з комерційною складовою.

А з фасадної частини комплексу, а саме з проспекту Бажана розташований трьох поверховий торгівельний комплекс загальною площею 20 800 м2, де висота приміщень – 5 метрів.

Сучасне інженерне оснащення та планування на будь-який смак дозволить відчути всі переваги як відвідувачам/клієнтам так і власникам.

Значним аргументом в користь розташування цього комплексу є близьке розташування його біля метро! Це дозволить уникнути пробок та скоротити дорогу в усі куточки Києва. Більш того, якщо ваш майбутній шоу-рум вбачає великий потік відвідувачів, наприклад для примірок, тоді завжди найкращим поштовхом для візиту являється доступність.

Наступна публікація