OneBox представила гідну альтернативу російським сервісам для корпоративного сектора

OneBox представила гідну альтернативу російським сервісам для корпоративного сектора

Система OneBox дозволяє вести фінансовий облік, документацію та керувати виробництвом.

Головне питання останнього тижня — як черговий етап антиросійських санкцій, а саме, заборона бізнес-сервісів російського виробництва, вплине на функціонування українського корпоративного сектора. Своє рішення проблеми запропонувала ГК OneBox, розробник системи управління підприємством, яку вже використовують багато українських компаній.

Керівник комерційного офісу групи компаній OneBox — Дмитро Левошич — закликає бізнесменів зберігати спокій і уважно розглянути вітчизняне програмне рішення, на якому вже кілька років успішно працює ряд підприємств. "Першу ліцензію OneBox ми даємо безкоштовно, що дозволяє оцінити можливості системи на практиці", — каже Дмитро.

Система OneBox без сторонніх додатків дозволяє вести:

  • фінансовий облік;
  • документообіг;
  • складський облік;
  • керування виробництвом. 

Про систему OneBox:

OneBox по функціональності нагадує швейцарський ніж. Cистема формує документи, звіти, веде облік замовлень, платежів і журнал переміщень товарів на складах. Прайс-листи постачальників завантажуються автоматично. Крім того, OneBox зберігає базу контактів і події: записує дзвінки, листи, ланцюжок звернень клієнта і дій менеджера. 

Система завоювала дві премії як краща CRM України 2016 року, а також вдячність своїх клієнтів.

"Ми ретельно вибирали програмне рішення, яке враховувало б специфіку нашої діяльності, і зупинилися на CRM OneBox", — говорить Павло Ярошенко, керівник проекту автоматизації в компанії EasyPay.

Про групу компаній OneBox:

Група компаній OneBox заснована в 2006 році в Україні. Офіси відкриті в Києві, Чернігові, а також у Кракові (Польща). ГК OneBox спеціалізується на дистрибуції, впровадженні, розробці та підтримці системи управління бізнесом — OneBox.

Контакти:

+380 (44) 390-09-85

sales@crm-onebox.com

https://crm-onebox.com/ru/

Наступна публікація